dinsdag 29 januari 2019

Riviera maison woonkamer

Ontdek de mooiste merken en artikelen online bij de Bijenkorf. Ontdek het aanbod van Rivieras nu online bij van den Assem. Gratis verzenden vanaf €en altijd gratis retourneren bij van den Assem. Bestel Rivièra Maison bij fonQ.


Kies uit 4producten vanaf € 99.

De huis decoratie en accessoires zijn beschikbaar voor de woonkamer , de keuken, de eetkamer, de slaapkamer en de andere kamers in huis. Duik erin en ontdek al het moois voor thuis dat er beschikbaar is. Shop nu de houten meubels voor de woonkamer bij Rivièra Maison. De wandmeubels en kasten zijn net als veel van onze andere meubelen gemaakt van bijzondere houtsoorten. Het gaat bijvoorbeeld om gerecycled iepenhout en populierenhout, net als gerecycled hardhout van de hoogst mogelijke kwaliteit.


In de collectie van Rivièra Maison vindt u ook mooie cabinet kasten. Cabinet kasten worden ook wel Shutterkasten genoemd. Het zijn praktische kasten met deuren en zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen.

Elke week komen er nieuwe producten bij en acht keer per jaar wordt de collectie en dus ook onze winkels compleet vernieuwd. Last but not least, staat service en klantvriendelijkheid bij Rivièra Maison in een hoog vaandel. De dagen worden langer, het zonnetje schijnt lekker en ’s ochtends fluiten de vogeltjes weer.


Gezinus en Madeleen wonen er met z’n tweeën. Hun prachtige huis is een rustpunt in hun drukke bestaan. Madeleens favoriete woonwinkel en interieurmerk is met stip op nr. Rivièra Maison biedt een complete woonbeleving, met authentieke producten en diverse collecties per jaar. Ontdek onze meubelen en accessoires.


Riviera Maison , of zoals ze zelf zegt: ‘ik ben er aan verslaafd’. Eindeloos genieten met de banken van Rivièra Maison. Het is heerlijk zitten op een handgemaakte bank van Rivièra Maison. Plof heerlijk weg en relax op de bank met een goed boek en een kopje thee of kijk samen lekker naar de tv.


Precies waar een bank voor bedoeld is: ontspannen. Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis. Bekijk alles met riviera maison ! Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren!


In veel interieurs is de woonkamer het hart van het huis en is het dus logischerwijs de gezelligste ruimte van de woning.

Alle meubels zijn handgemaakt. Omdat het bekend is dat u hier bij het woonkamer inrichten kunt doorgaan met plannen en woonkamer inrichting bij u thuis. Van de sfeer die het merk uitstraalt word ik heel erg blij.


Ik heb een paar van mijn persoonlijke favoriete foto’s. Een interieurmerk met een sterke visie en beleving. Verkrijgbaar in verschillende vormen, kleuren en maten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts