woensdag 16 januari 2019

Motip grondverf

Motip grondverf

Grondverf tegen lage prijzen. Bestel hier verfspullen online. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud.


MoTip 1K universele filler is een grondverf die gebruikt kan worden op alle behandelde en onbehandelde ondergronden. Denk hierbij aan hout, chrome, metaal, aluminium en steen. Voor het spuiten van kunststof raden wij de MoTip plastic primer aan. Welke kleuren primer zijn er te koop?


MoTip spuitbussen primer zijn leverbaar in verschillende. De Motip Primer (spuitbus) is een sneldrogende primer voor het gronden van behandelde en onbehandelde ondergronden. Geschikt voor de volgende oppervlakken: hout, metaal, aluminium, glas en steen.


De primer heeft een zeer hoge dek- en vulkracht en tevens een goede corrosiewering. MoTip verf staat voor hoogwaardige (auto)lakken waarmee je een prachtig resultaat bereikt. Het wordt een eitje met MoTip verf. Voor een goede hechting aan plastic is MoTip plastic primer onmisbaar. Lak voor het accentueren van remklauwen.


De lak is kras- en stootvast, bestand tegen. Na het schuren van een object is het van belang dat er grondverf wordt aangebracht voordat er geschilderd kan worden. Tegenwoordig kan dit eenvoudig en snel met spuitlak grondverf. Koop je spuitlak bij HORNBACH, bij ons hoef je namelijk over de prijs niet te twijfelen, HORNBACH biedt de laagste prijsgarantie! Europa op het gebied van spuitbussen en lakstiften.


Motip grondverf

Bespaar tot wel via kiesproduct. Motip primer grijs grondverf spuitbus 500ML. De primer van Motip is sneldrogend en goed schuurbaar (nat en droog). De primer is ideaal voor het voorbehandelen van ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas en steen.


Wij hebben het gehele assortiment van het merk Motip , wat snel voordelig kan worden thuisbezorgd. Veilig betalen, snelle levering en scherpe prijzen. MoTip colourspray primer is een sneldrogende grondverf voor het voorbehandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas en steen. Motip Colorworks Primer is een sneldrogende grondverf voor het voorbehandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas en steen.


Motip grondverf

De KARWEI grondverf spuitlak wit 4ml is een goed dekkende verspuitbare grondverf voor hout, metaal, kunststof en keramische materialen. De grondverf is zowel nat als droog goed schuurbaar (vanaf korrel 400). Spuitlak grondverf kopen bij HORNBACH.


De ondergrond moet schoon, droog en vetvrij zijn. MoTip Lak Wit is verkrijgbaar in een hoogglans en een matte kwaliteit in spuitbussen van 5ml en 1ml en een lakstift van ml. De spuitbus op kamertemperatuur brengen. Grijze primer in 500ml spuitbus, zorgt voor een optimale hechting op metaal, hout en kunststof.


Voor het beste resultaat ontvet u het onderdeel eerst met Motip M6ontvetter waarna u het lichtjes opschuurt met schuurpapier. Sneldrogend en makkelijk schuurbaar. Motip heeft vele soorten spuitbussen in haar assortiment en is een A merk op het gebied van spuitbussen, zowel in verf als technische producten, zoals remmenreiniger en siliconensprays. Bekijk online het Verf-assortiment van Action op Action.


Motip Dupli Group voornamelijk actief in de automotive, de doe-het-zelf en de industriele markten met een groot assortiment spuitbussen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts