vrijdag 12 oktober 2018

Verfspuit lak

Specialistisch advies nodig? Verfspuiten van topmerken. Voor 22:besteld = morgen gratis geleverd. Hoge kwaliteit verfspuiten met lange garantie voor een lage prijs. Natuurlijk wil je zo voordelig mogelijk een verfspuit kopen.


Gelukkig kan dit bij Praxis!

We houden je hier op de hoogte van alle lopende verfspuit aanbiedingen of een verfspuiter aanbieding op een bepaald merk. Elke verfspuit aanbieding is aangegeven met een kortingslogo. De werking van een verfspuit : Een verfspuit brengt verf gemakkelijk aan op oppervlaktes, dit gebeurt doorgaans middels een lucht-spuitsysteem. Hiervoor is de spuit over het algemeen verbonden aan een beker met verf of lak , dat middels een druk op de trekker naar buiten spuit.


Als je een verfspuit met een verfreservoir hebt, dan giet je de verf in de beker en draai of klik je deze op de verfspuit. Bij sommige verfspuiten kan de verf direct uit verfemmer worden opgezogen. In dat geval hoef je de emmer alleen maar bij de turbine van de verfspuit neer te zetten en de juiste slang in de emmer te steken.


Bovenbeker verfspuit is het meest gebruikte spuitpistool bij het spuiten van basislak, blanke lak , primer en 2K lakken.

Zoals de naam zegt heeft deze verfspuit de beker waarin de lak gaat, bovenop de spuit zitten. Koop uw bovenbeker verfspuit voor 22. Kan ook worden gebruikt voor kleine lak en beits projecten. Kies de verfspuit die bij jou past.


Behalve de keuze tussen airless of HVLP en een verfpistool of verfspuitsysteem, heb je natuurlijk nog veel meer keuzes te maken. Een professionele verfspuit kopen? CROP heeft een ontzettend groot assortiment verfspuitpistolen voor het spuiten van alle soorten autolak, 2K lak en verf. Onze verfspuiten zijn zowel geschikt voor de professional als consument en doe-het-zelver. Spuitpistolen van topmerken als DeVILBISS, SATA, Pro-tek, Sagola, FINIXA en HAMACH.


Nagenoeg alle verfspuiten zijn geschikt voor lak , beits en latex. Zowel op waterbasis als synthetische basis. Uitzonderingen zijn de lichte verfspuiten zoals de o. W3deze zijn niet geschikt voor latex vanwege het vermogen. Kleine nozzles van 5mm en 8mm tot de meeste verkochte verfspuiten met een sproeieropening van 3mm tot bijvoorbeeld 7mm en grote nozzles van 5mm tot zelfs 3mm.


Koop en verkoop verfspuit lak eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Het belangrijkste onderscheid wordt gemaakt in dikvloeibaar (plafond- en muurverf, latex) en dunvloeibaar (vernis, lak , olie).


Afhankelijk van het type spuitkop kan je bepaalde verfsoorten aanbrengen.

De universele Wagner verfspuit W 6Flexio is een krachtig lage druk verfspuitsysteem wat je kan gebruiken voor binnen en voor buiten. Met de W6Flexio werk je zeer comfortabel: je houdt alleen het spuitopzetstuk met de verfbeker vast, de turbine staat gewoon op de grond of wordt omgehangen. Door middel van een verfspuitpistool is het gemakkelijk om verf aan te brengen op verschillende oppervlaktes. Het aanbrengen gebeurt door een lucht-spuitsysteem. Meestal is de spuit verbonden aan een reservoir dat gevuld is met verf of lak.


Door een druk op de trekker spuit de verf of lak naar buiten. De beker heeft een capaciteit van 750cc, en de spuit kan voor van alles gebruikt worden. De verfspuit is eenvoudig bij te vullen en zeer gebruiksvriendelijk. Waar is het product voor geschikt of te. En de verfspuit goed schoon geblazen met schone wasbenzine?


Niets is zo vervelend als een verfspuit van binnen te moeten reinigen wegens uitgeharde verfresten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts