maandag 15 oktober 2018

Meubels op maat groningen

Doe Inspiratie op of bezoek de Showroom! Bekijk het assortiment nú! Maatproductie naar jouw wensen. Ontwerp nu jouw meubel op maat 1 individueel! Bezoek Goossens Wonen in Zevenaar en ontvang gratis en vrijblijvend interieuradvies.


Honfleur maakt meubels op maat betaalbaar!

Wij maken meer dan jaar alle soorten meubels. Onze website geeft een beeld hoe uw maatwerkmeubel er uit gaat zien, ook uw eigen ontwerp is uiteraard mogelijk. Met uw eigen ontwerp in de hand bespreken wij de mogelijkheden van uw wensen. U bepaalt alle maten want het is immers een meubel op maat.


Of voor tafels de uitvoering. Een creatieve meubelmakerij in Groningen die diverse meubels op maat maakt. Bent u op zoek naar een op maat gemaakte keuken, eettafel, kast of bureau?


Peter Jan komt graag bij u langs voor vrijblijvend advies en evt.

Drinkt u liever een kopje koffie in de (gedeelde) werkplaats van Peter Jan, dan kan dat natuurlijk ook. Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Een meubel op maat , wordt gemaakt op basis van uw wens en specifieke doel. Samen met u gaan wij op zoek naar de beste oplossing voor de realisatie van uw wens.


De grote schoolcomputers waren allang verdwenen maar de tafels stonden er nog steeds. Eigen laptops en tablets en andere onderwijs methodes vragen om een heel andere invulling. Dat werden ‘huiskamers’ met elk een eigen sfeer in de vorm van vloerkleden, kleur van meubilair en opstellingen. Alle meubels komen uit onze Cnc Furniture serie.


Een schuifdeurkast op maat laten maken in Groningen heeft zijn voordelen dat u zelf bekijkt hoe hij er uit komt te zien of dat hij past bij de rest van de kamer. Eventueel wilt u bepaalde type schuiven? Een boekenkast is een kast die vaak op maat gemaakt wordt.


Groningen , dat zich richt op het ontwerpen en vervaardigen van meubelen van hout. Hierbij kun je denken aan steigerhout, eikenhout, larikshout enz. Of het nu gaat om een op maat gemaakte inbouwkast of om fraaie handgemaakte tafels, ik kan u helpen met al uw meubelen. Neem een kijkje op de website om te zien wat ik kan betekenen voor u of neem contact met mij op als u hetgeen wat u zoekt niet direct kunt vinden op de.


Stel zelf uw droombank samen.

Op naar woonwarenhuis OTTO. Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Hier vind je wat jij zoekt! Op zoek naar meubels groningen? Telefoonnummer, adres en meer!


Luxe handgemaakte design meubels op maat in Frieslan Groningen en Noord-Holland bij Eindeloos Design. Vanuit onze eigen meubelmakerij maken wij jouw houten meubels op maat. Ben je op zoek naar een andere variant of afmeting van wat je in onze catalogus hebt gezien? Meubels op maat laten maken?


Heb je een eigen idee voor een tafel, kast, tv meubel of ander meubelstuk? Wij realiseren het graag voor je! In onze meubelmakerij worden hoogwaardige meubelen speciaal voor u vervaardigd. Van tafels tot boekenkasten en van complete keukens tot badkamers.


Vakmanschap: van het ontwerpen tot het laten maken van kasten en meubels op maat. Bij FØRN vind je de mooiste stoere meubelen , met name industriële maatwerk meubelen met bijvoorbeeld beton, eikenhout en barnwood. Van een rustieke boomstam eettafel, betonnen tafel, industriële tafel van eikenhout tot een stoere industriële kast.


We ontwerpen en produceren zelf en leveren door heel Europa. Vind meubels groningen het nu op Kensaq.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts