vrijdag 26 oktober 2018

Sobere meubels

Snelle levering en gratis retour! Geef je interieur een persoonlijke toets. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. Kwalitatief en weer helemaal in. De beste materialen voor je tuin!

Loungemeubels voor elke smaak. Ontspannen in je eigen tuin! Een Tuintafel voor iedereen. Ideaal voor balkon, terras of tuin! Tuinmeubelen voor elke smaak. Op naar woonwarenhuis OTTO.


Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO.

Hier vind je wat jij zoekt! Toen wij met de inrichting van onze woning zijn begonnen. Onze stijl is het beste te omschrijven als een combinatie van landelijk en modern, stoer, sober en sjiek. Met oog voor karakter in het interieur, meubelen of voorwerpen met een ziel. Sober wonen inspiratie Wat karakteriseert puur en stoer?


Landelijke meubels sfeerbeeld. Meubelen die echt puur en stoer zijn, zijn ondere andere robuuste houten kasten en authentieke stoere kloostertafels. Best For Home is een unieke woonwinkel met karakter!


Heel veel vierkante meters bomvol met unieke meubelen en decoratieve objecten uit allerlei delen van de werel elk met veel passie en liefde door ons team geselecteerd. We komen de laatste tijd zóóóveel leuke dingen voor in huis tegen. En die kunnen we niet laten liggen :-) Die hebben we voor je verzameld in onze webshop.


Heb je leuke aanvullingen? De mooiste webshop van Nederland met de meest uiteenlopende woonaccessoires voor de landelijke stoere, sobere en robuuste woonkamers. Welkom bij Woonhuys 4 de webwinkel met liefde voor sfeervol sober wonen.


U kunt bij ons terecht voor de mooiste robuuste en sfeervolle woonaccessoires en meubelen met de charme van pure, robuuste materialen met een doorleefde uitstraling in sobere tinten. Onze passie voor wonen willen wij graag met jullie delen.

Kijk gerust eens in onze webshop. Een grove sfeerhaar robuuste houten kasten en authentieke stoere tafels worden gecombineerd met natuurlijke materialen als oud hout, wol, vilt en touw en de musthaves zoals rotan en kroonluchters. De sfeer is sober en stoer, gecombineerd met warme kleuren. Kosteloos tot in de woning geleverd! Grootste keus uit meubels , woonaccessoires en deko uit meer als honderd shops!


Bestel direct jouw Meubel op beslist. In onze webshop vind u dan ook voornamelijk Kandelaren, Ornamenten en Overige woonaccessoires in de landelijk, stoere en sobere stijl. Nano Interieur staat voor een combinatie van stoer, sober en chique, met als uitgangspunt dat ieder item bijzonder en onderscheidend moet zijn. Het grotendeel van onze meubels wordt in eigen beheer en op ambachtelijke wijze in Nederland geproduceerd waardoor de collectie van Nano Interieur nergens anders verkrijgbaar is. Van alle landelijke woonwinkels in Gelderland vindt u bij WoonTheater meubels van over de hele wereld.


Onze inkopers zijn voortdurend op zoek naar de meest unieke items, houtsoorten en (houten) meubels. Ontdek het grote aanbod en maak uw wens voor landelijk wonen werkelijkheid met de meubels van WoonTheater! Koop en verkoop sobere meubels eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! In onze webwinkel en woonwinkel (gevestigd aan de Wijde Noorderhorne in Sneek) vind je een mooi en divers aanbod in landelijke, stoere en sobere woonaccessoires en meer.


Robuuste meubelen met een verhaal, unieke oud houten meubelen uit het verre oosten. Deze eenmalige stukken zijn mooi te combineren met landelijke meubels uit onze collectie, zoals stoere banken en stoelen, industriële tafels. Kortom alles voor een sober stoer interieur! Stoere, sobere landelijke kroonluchter, rondom bezet met vergrijsde houten kralen. De lamp heeft een zwaar ijzeren frame in lagen waar de kralen aan bevestigd zijn.


Er kunnen lampen in geplaatst worden met een dunne fitting. Prijs van €36nu voor €2400. Een mooie eettafel, een sfeervol tv- meubel of een stoere kast?


Wij hebben een mooi en breed assortiment aan landelijke meubels en woonaccessoires. Wij richten ons op oude authentieke meubels , robuuste en landelijke meubels en meubels op maat gemaakt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts