vrijdag 26 oktober 2018

Boom urn

Boom urn

Het ruimste aanbod urnen inclusief de urn met boom. Bekijk hier de mogelijkheden. Op zoek naar contactgegevens? Vind ze gemakkelijk en snel via Telefoonboek. In de beschrijving bij elke zaailing staat beschreven in welke grondsoorten en op welke plek de boom of heester het beste tot zijn recht komt.


Boom urn

De urn is zo ontworpen dat de zaden los van de as ontkiemen. Je kunt overigens zelf bepalen wat voor zaden of kiemen je gebruikt. Daarnaast heeft de urn geen houdbaarheidsdatum dus je kunt hem dus al aanschaffen en nog een tijdje bewaren.


Deze Bios urn is speciaal ontwikkeld voor het begraven van de as van een dierbare. De urn bestaat uit delen, de urn bevat een zaadje (den) dat zal groeien uit de as van uw geliefde. Een boom als uniek monument. Een levende en groeiende herinnering om vast te houden en tegenaan te leunen. De natuurlijke schakeringen van het wit en groen in het natuursteen maken het een prachtige natuurlijke urn.


De Nemos urnen zijn ontstaan uit vriendelijke zachte vormen. Het zijn urnen om te koesteren en aan te raken. Door haar schoonheid zal de urn nergens misstaan. Mijn Boom verbindt beide elementen tot een levende en tastbare herinnering. Al naar gelang de voorkeur kan deze worden geplaatst op de begraafplaats, een park, de eigen tuin of zelfs natuurgebie met voor kleine bomen en heesters ook de mogelijkheid van een balkon of dakterras.


Deze unieke urn is voor honderd procent biologisch afbreekbaar. De Bios Boom urn is handgemaakt in Spanje. Na ingraving in aarde vergaat hij na verloop van tijd. Zo wordt de as van uw dierbare en de urn op een 1procent groene, vriendelijke wijze weer opgenomen in het milieu. In een gesloten kweeksysteem wordt de as met speciale grond vermengd.


Na gemiddeld maanden heeft de boom alle voedingsstoffen gebruikt. De boom groeit op de voedingsstoffen in de as. De crematie-as dient als voedingsbodem voor de gekozen zaailing (plant). Zo leeft men door als een natuurlijke herinnering in de vorm van een boom of heester.


De urn van staal of metaal is fraai vormgegeven en vakkundig afgewerkt. Veel tijd en aandacht is besteed aan decoratie van deze betaalbare urn. Het is natuurlijk wel mogelijk om een ander ontwerp met een boom te. Zaad voor een nieuwe boom. Extra speciaal is dat u ook een jute zakje met zaden van de Els ontvangt, waardoor het mogelijk is om een nieuwe boom te laten groeien.


Daarnaast ontvangt u ook een touw, waarmee u de deksel op de urn kunt binden. Of u kunt een bio urn planten in de grond. De bovenkant bevat grond en zaadjes, bijvoorbeeld van bloemen of van een boom. Zo weet u waar u de urn heeft begraven. Nabestaanden vinden het vaak een mooi idee dat de as van hun dierbare ook weer nieuw leven voortbrengt.


Kunt u de door u gewenste urn niet vinden? De stam wordt vervolgens met een draaibank uitgehold. Met de bijpassende houten schijf wordt de urn mooi afgesloten. Een natuurlijk touw houdt de deksel en urn bij elkaar.


Stel je voor: een herdenkingspark vol prachtige bomen die uiteindelijk uitgroeien tot een prachtig bos – in plaats van een begraafplaats. Wij willen onze dierbare graag op een mooie en vredige en vooral persoonlijke manier herdenken. Met deze achterliggende gedachte is deze urn ontworpen en gemaakt. Een fraai kunstobject waarin een symbolische hoeveelheid crematie-as kan worden verwerkt als aandenken en die gevoelsmatig dicht bij de overledene staat. Meerprijs etsen naam en data: 1euro excl.


Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een. Kg en heeft een diameter van 19. De inhoud van deze urn is geschikt voor het bewaren van een gedeelte of de volledige hoeveelheid as van uw overleden dierbare. De porselein urn boom is een stijlvolle en originele urn.


Boom urn

Mede dankzij de vorm en de afwerking met de gouden takken. Een moderne porselein urn maar met natuurlijke vormen. Dankzij de originele vorm is het niet meteen herkenbaar als urn. Eigenschappen porselein urn boom. Gebruiksaanwijzing Bios Boom-urn voor hond of kat 1. Verwijder de buitenste verpakking.


Doe de crematie-as in het onderste gedeelte van de urn. Begraaf de urn met de bovenzijde gelijk aan het aardoppervlak. Geef regelmatig water en binnen enkele dagen begint de boom te groeien.


Zodoende staat de boom symbool voor geboorte, leven, dood en wedergeboorte. De ruimte in de voet kan gebruikt worden voor as. Kenmerken van het boom urn beeldje.


Het urn beeldje heeft een originele en subtiele uitstraling.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts