woensdag 24 oktober 2018

Foto op klok

Foto op klok

Koop nu en bespaar geld vandaag. Profiteer van deze aanbieding! Alle fotoklokken vind je op beslist. Bestel simpel jouw klokken online. Maak dan een klok met foto ! Een klok met foto maken klinkt misschien moeilijk, maar met de gebruiksvriendelijke editor heb je in een handomdraai een persoonlijke klok met foto gemaakt!


Foto op klok

Foto op klok 40cm RVS cijfers, Uw eigen foto op een klok. Deze klok heeft RVS rand en glas aan de voorzijde. U heeft de keuze uit een standaar. Je bent altijd bij de tijd met deze foto op klok.


Er zijn twee varianten te bestellen namelijk aluminium en plexiglas. Beide materialen geven een eigen eigenschappen af aan de foto. Een foto op klok is super leuk voor je eigen interieur, maar ook om cadeau te geven.


Met jouw favoriete foto afgedrukt op de klok is je klok niet alleen functioneel, maar ook decoratief. De klok met foto is te bestellen in een ronde vorm. Plaats een foto naar keuze op deze klok en laat de kamer stralen met jouw gepersonaliseerde klok. Het maken van een klok met foto is eigenlijk erg eenvoudig, waardoor het voor iedereen toegankelijk is. Er zijn echter wel enkele dingen waar op gelet moet worden bij het ontwerpen.


Allereerst is het belangrijk dat de foto van goede kwaliteit is. De foto moet een minimale resolutie van 728×7pixels hebben, oftewel megapixels. Zit de klok er niet bij die u wilt bestellen? Neem dan contact op met onze klantenservice.


Het bestellen van een unieke klok met foto is heel simpel en eenvoudig. Klok met foto online bestellen. Bekijk alle producten, upload je eigen foto en bestel de klok. De levertijd van de klokken is dag. Als jij op de tijd let, letten wij op de kwaliteit, want onze ronde klok is gemaakt glas.


Zorg jij er voor dat de foto die je uploadt in hoge kwaliteit is, dan zorgen wij voor de hoogste printkwaliteit van jouw foto op klok ! Personaliseer nu je eigen foto klok bij Fotoproducten! Kies je favoriete foto en laat deze afdrukken op een ronde of hartvormige klok. Zo tovert de tijd keer op keer weer een lach op je gezicht!


Foto op klok

Alle klokken zijn gemaakt van glas. Ontdek ons unieke assortiment klokken. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Boek het Dvc Samui (op), Chaweng Beach. U krijgt direct een bevestiging.


Door een klok met foto te laten bedrukken, fleurt jouw interieur er direct van op ! Een vrolijke foto met veel kleur of bijvoorbeeld juist een zwart-wit foto. Zo heb je tegelijkertijd een klok aan de muur, maar ook een mooie foto. Een fotoklok is dé musthave die altijd in de smaak valt. Met deze unieke eyecatcher kom je nooit meer te laat en sta je elke dag even stil bij jouw meest waardevolle momenten.


Deze moderne klok van acrylglas laat niet alleen de tijd zien. De acrylglas afwerking geeft een hoogwaardig effect aan de klok. Een vierkante MDF klok heeft een superstrakke uitstraling.


Als je een mooie scherpe foto hebt en je wilt een sterke blikvanger dan is een klok zoals dit een goede optie. Jouw ontwerp wordt hier met precisie in full-colour op gedrukt, zo is jouw oma klok echt een klein kunstwerkje. De wijzers van de klok maken geen gelui dus oma kan met een gerust hart haar schoonheidsslaapje doen.


Time flies, maak dus snel jouw persoonlijke oma klok ! Het mechanisme van de foto op klok wordt meegeleverd en is heel gemakkelijk in elkaar te zetten. Waar een ronde klok leuk is om cadeau te geven voor een verjaardag of als afscheidscadeau, is de hartvormige klok een origineel cadeau om op Valentijnsdag aan je lief cadeau te doen. Wandklok met foto frames.


Deze zwarte fotolijst heeft een klok in het midden. Zelf een klok maken met losse cijfers en punten Met dit pakket kun je zelf een klok maken. Naast de onderdelen voor de klok zelf, krijg je ook losse punten en cijfers.


Deze kun je in een door jou gekozen patroon om de klok heen plakken. Zo wordt je klok in één klap erg decoratief.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts