woensdag 31 oktober 2018

Klok radio controlled blokker

Specialistisch advies nodig? Verfraaien van uw huis met klokken. Ruim assortiment online bestellen! Met een klok kun je aan je huis een speelse touch geven door te kiezen voor een kleur die net buiten het interieur valt.


Wees creatief en laat de klok niet alleen de tijd aangeven, maar ook de. U heeft geen omkijken meer naar deze radio gestuurdeklokken.

Alleen een batterij is nodig. Werkt op de seconde nauwkeurig. Stelt zichzelf in op zomer- en wintertijd. Dit product is te verkrijgen in de Blokker winkels.


Het assortiment radio controlled klokken , ook wel zendergestuurde klokken genoem beschikken over een uurwerk die werkt op een atoomklok. Bekijk hieronder de actuele. Deze atoomklok die in de buurt van Frankfurt staat zendt signalen naar de radio controlled klokken.


Alle klokken zijn voorzien van een quartz uurwerk en functioneren op een batterij.

Indien uw nieuwe klok is uitgevoerd met een zendergestuurd uurwerk wordt deze automatisch na het plaatsen van een batterij op tijd gezet. Deze ontvangt de tijd via een radiografisch signaal - het DCF-signaal - vanuit de atoomklok in Frankfurt. Daardoor wijkt een radiografische klok nooit meer dan enkele milliseconden af van de tijd.


Met een radiogestuurde klok , ook wel DCF- klok genoem ben je dus verzekerd van een nauwkeurige weergave van de tijd. Grote radiografische klok met tijdsweergave en alarm met snooze functie. Deze klok is voorzien van een radiografische verbinding.


Dit betekend dat klok verbinding maakt met de atoomklok in Frankfurt of een satelliet en hiermee altijd de juiste tijd ophaalt. Het in stellen van de zomer- en wintertijd is hierdoor niet meer nodig en gaat volledig. De wijzers en de uuraanduiding zijn gemaakt van aluminium en de uren worden weergegeven met 3D strepen. Klokken koop je eenvoudig online bij bol. Vogelenzangseweg Vogelenzang.


Wandklokken van de beste merken zijn verkrijgbaar bij Blokker ! Op werkdagen voor 22:bestel morgen in huis. Koop bij online huishoudwinkel Blokker. Gratis verzending vanaf €4-.


Klacht: radio controled klok gekocht bij Blokker sittard. This feature is not available right now.

Radio Controlled Klok van de Blokker. Een radiografische klok is een klok die via radiosignalen wordt gelijkgezet. Info over radiogestuurde klok instellen. Resultaten van zoekmachines! Op zoek naar een Klok Radiogestuurde tijdsaanduiding?


Onze klokken hoor je niet tikken want ze hebben een uurwerk dat geen geluid maakt, of ze een secondewijzer op de wijzerplaat hebben of niet. De meeste klokken van IKEA lopen op batterijen. In de afmeting, vorm en kleur van de wijzerplaat is de keuze reuze.


Ook kan je kiezen of de wijzers van de klok cijfers of stippen aanwijzen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts