dinsdag 30 oktober 2018

Handgemaakt servies

Ontdek ons unieke assortiment serviezen. Vandaag bestel morgen in huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Je zocht naar: handgemaakt servies ! Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte , vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd zijn.


Het maakt niet uit waar je naar zoekt of waar op de wereld je woont, ons wereldwijde platform vol verkopers kan je helpen met het vinden van unieke en betaalbare opties. We ontwerpen en maken, met geweldige ambachtsmensen van over de hele werel alles wat je nodig hebt voor een mooi gedekte tafel. Dat doen we fair, klimaatpositief en plasticvrij.


WateR is het vloeiende, serene servies van Bowls and Dishes ontwikkelt voor een goed doel: met ieder gekocht artikel ondersteun je de Max Foundation, een Nederlandse stichting die kindersterfte bestrijdt door schoon drinkwater en goede sanitaire voorzieningen. Daarbij is het servies ook nog eens waanzinnig mooi. Op zoek naar een handgemaakt servies uit keramiek? Val Pottery ontwerpt unieke creaties met keramisch aardewerk. Voor elk moment en voor elk interieur.


Handgemaakt servies : unieke en praktische werken. Het is een ware eyecatcher op bijvoorbeeld de eetkamertafel. Zo kun je altijd servies vinden dat bij jouw smaak en interieur past. La Boutique Blanche heeft ruime ervaring met de verkoop van handgemaakt servies.


Design servies van eierschaal porselein. De espresso koffie kopjes en bekers van Joop van Helden worden met de hand vervaardigd in het atelier in Rotterdam. Het bewerkelijke productie proces resulteert in een verbluffend design. Een flinterdun, maar zeer sterk en aangenaam drinkend kopje of beker van eierschaal porselein.


BEKIJK ONZE OLIJFHOUTEN PRODUCTEN BEKIJK ONS ITALIAANS SERVIES Acties lorem impsum Welkom bij Met veel liefde en passie voor alles wat Italië voortbrengt, hebben wij een exclusieve collectie handgeschilderd Italiaans servies en prachtige olijfhouten producten voor u geselecteerd. Hierdoor is het servies duurzaam en geschikt voor dagelijkse activiteiten. Door deze speciale baktechniek zijn onze producten ook water bestendig en geschikt voor de vaatwasser en magnetron. Zorg goed voor het Mateus servies. Zo heb je heel lang veel plezier van deze bijzondere collectie prachtige handgemaakte producten.


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Ieder stuk is uniek en vervaardigd door ambachtslieden uit Italië. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.


Kun je ook zo genieten van een dampend kopje koffie in de vroege morgen? Of van een diner met vrienden aan zo’n mooi gedekte tafel? Met het handgemaakte porseleinen servies van Clayish laat je deze geluksmomentjes nog meer glimmen. Shop jouw unieke kerstcadeau of een kerstcadeau voor haar.


Wij werken met latex (vloeibaar rubber) en maken daar sieraden van. Geld verdienen met een hobby: het is een wens van velen. De langgekoesterde droom van Joy Ubeda wordt werkelijkhei wanneer haar handgemaakt servies scoort in heel het land. Wij gingen langs bij de ‘Nijmegenaar van de week’.


Tussen eeuwenoude balken en ruwe stenen muren schiep het paar een kleurrijke eigen werel met o. Het prachtige groene Marokkaanse servies. Het Marokkaanse plaatsje Tamegroute staat bekend om zijn groene, handgemaakte aardewerk dat gemaakt wordt volgens geheim recept. Bekijk de video hierboven voor meer info over dit bijzondere servies.


Unieke stukken voor elk interieur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts