woensdag 17 oktober 2018

Restol olie

Original Olie geproduceerd door middel van COextractie. Getest door onafhankelijk laboratorium. Elke productie van Topkwaliteit. Zoek naar restol houtolie op de nieuwe KensaQ.


Verzorgingsproducten met een doel.

Bestel de exclusieve lijn van MGC Derma nu in Nederland. Al je natuurlijke verzorgingsproducten vind je op onze website. Het bevat een UV-filter waardoor de kleur behouden blijft.


U krijgt een duurzaam en mooi resultaat in zijdeglans of matte afwerking. Dat zorgt ervoor dat uw buitenhout jarenlang beschermd blijft. U heeft de keuze uit meer dan achttien zijdeglans kleuren en acht matte kleuren. Door het koken verandert het product waardoor het sneller gaat drogen.


De droging is ook nodig bij de Restol.

Voorbereiding Zorg dat de ondergrond vrij is van loszittende delen en dat deze droog- en stofvrij is. Wij adviseren hiervoor gebruik te maken van een (staal)borstel. Het zorgt voor de bescherming van uw (geïmpregneerd) tuinhuisje, blokhut of schutting. Maar ook voor uw tuinmeubilair, gevelbetimmering en houten speeltoestel. Vind restol houtolie als je nu zoekt.


With a wide range of colours, there is always a colour to suit your needs. Check the colour pages below to see if the colour you require is transparent or semi-transparent. You will also see details of the packaging sizes available for each colour. Voor de grote dromers Werken aan uw grote droom?


Wij snappen als geen ander dat er ook grote dromers rondlopen. Voor een groot oppervlak kunt u het beste een spuit of roller gebruiken. U betaalt namelijk niet voor oplosmiddelen die tijdens de verwerking van het product spontaan verdwijnen maar alleen voor olie die het hout beschermt. Ga rimpels en oneffenheden tegen met de exclusieve gezichtsverzorging van MGC Derma!


Bestel al je natuurlijke verzorgingsproducten snel en veilig via onze website! Je hebt geen grondverf nodig, maar zorg wel dat je het hout goed schoonmaakt voordat je de olie aanbrengt. Bij houten meubelen kan het ook goed zijn om het hout na het drogen een beetje op te schuren.

Bankirai of bangkirai olie is een populaire olie voor het behandelen van bijvoorbeeld vlonders en schuttingen. De verzendkosten zijn opgedeeld in gewichtsklassen (m.u.v. buiten Nederland en de Waddeneilanden). Olie voor hout is niet getest op bijvoorbeeld hechting op oude en bestaande verflagen. U kunt dat dan ook beter niet doen.


Als de olie even staat zakt dit pulp naar de bodem van de verpakking en vormt daar een witte substantie die, in tegenstelling tot de wasdeeltjes, niet oplost bij verwarming. Deze pulp doet niets af aan de werking of bescherming van de olie en een weinig van deze aanslag is normaal en hoort bij dit natuurlijke product. Info over restol houtolie waar te koop. Resultaten van zoekmachines!


Als de tweede laag te vroeg wordt aangebracht, dan kan de eerste laag weer loslaten. De olie kan nu niet in de bovenste houtlagen blijven, maar zakt er weer diep in, en daarnaast krijg je geen tevredenstellend resultaat op het houtoppervlak. Restol Mat Naturel UV Extra Watergedragen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts