vrijdag 26 oktober 2018

Sikkens tgx gloss

Gratis bezorgd vanaf € 5-. Bent u op zoek naar kwaliteit Verf? Bekijk dan snel ons assortiment! Voor 16u = Morgen in huis. Klanten beoordelen ons met een 9. Het grootste aanbod verf online!


Op zoek naar contactgegevens? Vind ze gemakkelijk en snel via Telefoonboek. Deze blanke lak verwerkt soepel en is een eersteklas product voor veel doeleinden.


Je kunt deze blanke lak gebruiken voor het verfraaiien en beschermen van houtwerk buiten zoals deuren, ramen en. Cetol TGX Gloss (TDS) TDS. Achteraf betalen mogelijk. Wij zorgen ervoor dat je de verf kunt bestellen waar je naar op zoek bent.


Sikkens tgx gloss

Deze hoogglanzende lak verfraait de houttekening. Op werkdagen reageren wij vrijwel direct. Bellen kan natuurlijk ook! Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.


Zeer ruim aanbo Morgen in huis! Vind telefoonnummers, adressen en postcodes van duizenden bedrijven en personen. Bijzonder hoge duurzaamheid. Verwachte levensduur 6-jaar.


Sikkens tgx gloss

Bestaand schilderwerk (herschilderbeurt) Geheel reinigen met Polyfilla Pro S60 geheel schuren, plaatselijk repareren met Componex WR T. Stel uw vraag dan via ons contactformulier, wij reageren op werkdagen vrijwel direct. Gelieve de technische fiche van het product te raadplegen voor gedetailleerde toepassingsinstructies. Deze beits heeft een hoogglans transparante uitstraling. Perfect voor het transparant afwerken van uw hardhouten onderdelen zoals meranti of merbau.


Hoogglanzende, transparante lak, zeer lange levensduur voor buiten. Sikkens verf en lak voor groothandelsprijzen. Deze zeer duurzame transparante lak beschermt kozijnen, deuren en andere hardhouten object jarenlang tegen weersinvloeden. Buitenduurzaamheid tot wel jaar! Goed weervast en zeer goed UV-bestendig met een verwachte levensduur van 6-jaar.


Sikkens tgx gloss

Dit product is geschikt voor het beschermen van maatvaste houten constructies zoals kozijnen, ramen en deuren. Deze is zeer goed bestand tegen UV, waardoor een permanente elasticiteit is gewaarborgd. De TGX Gloss is optimaal houtbeschermend en weervast. De houtstructuur blijft zichtbaar, en afhankelijk van houtsoort, geaccentueerd.


De TGX gloss heeft een hoge aanvangsglans en een bijzonder hoge duurzaamhei de verwachte levensduur is 6-jaar. Het product is transparant en verfraait de houttekening.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts