donderdag 25 oktober 2018

Tegels met print

Tegels met print

Specialistisch advies nodig? Ontdek nog meer manieren om je bedrijf te promoten. Middag Leerdam, het familiebedrijf dat gespecialiseerd is in adembenemende tegels.


Print tegels voor buiten zijn supermodern en helemaal nieuw de laatste jaren. Betonfabrieken hebben ontdekt dat ze op een betonnen tegel een print kunnen maken. De print op deze tegels van beton of keramiek worden echt door middel van een grote printer met een inkt op de tegels gedrukt. MaatWerkTegels is gespecialiseerd in het inbakken bij hoge temperatuur van afbeeldingen op tegels. Maatwerktegels print met een digitale techniek keramische kleuren, de print wordt op tegels overgebracht en daarna gebakken op een hoge temperatuur.


De hoge inbaktemperatuur garandeert een duurzaam product dat voor tientallen jaren UV-bestendig is. Makkelijk om te plaatsen en eenvoudig in het onderhoud. Ook voor de zakelijke markt hebben wij ervaren medewerkers die uw project van A tot Z begeleiden.


Voor een subtielere print kun je voor zwart-witte tegels kiezen. Je kunt hier alle kanten opgaan. Zwart en wit zijn kleuren die je met alle andere tinten kunt combineren. Met de print tegels ben je verzekerd van een unieke en authentieke uitstraling! Met wat combineer ik de print tegels ? De print tegels kun je het beste combineren met andere tegels en producten in effen designs en neutrale kleuren.


Wanneer je een ruimte volledig betegelt met tegels met een print design, zal dit al snel veel te druk ogen. Met een uitgebreide selectie topmerken bieden wij vloertegels in alle kleuren, prijsklassen en maten. Binnen ons assortiment kan een ieder slagen.


Tegels met print

Wij verkopen enkel A-kwaliteit tegels. Met een vloertegel badkamer van Tegeldepot bepaalt u de ambiance van de ruimte. U kunt de tegels aanpassen op de rest van uw badkamermeubilair en op andere onderdelen als kranen, wastafels en douchecabines.


Heeft u deze nog niet in huis? Dan kunt u deze natuurlijk ook bestellen bij Tegeldepot, zodat u deze perfect kunt combineren met de. De tegels zijn net als de andere keramische tegels buiten kras- en kleurvast.


Deze voordelen zorgen er voor dat deze tegel de trend van het moment is. Met een combinatie van zorgvuldig gekozen, zwart- , wit- en grijstinten zorgt u voor rust in uw interieur. Of u kunt de dag stralend beginnen en afsluiten in een douche met kleurrijk tegels badkamer mozaiek! Voor een naadloze afwerking heeft u bovendien een ruime keuze aan bijpassende tegelplinten. Ze staan voor een strak, simpel en tijdloos design.


Onze tegels zijn gemaakt uit eigen duurzame productie en zijn van hoge kwaliteit. Betonsteen is uitermate geschikt voor het aanleggen van uw terras of voor een uniek design in uw tuin met looppaden. Zo zijn onze betontegels ook goed te combineren met andere tuintegels, zoals onze abbeystones.


Tegels met print

Altijd al een eigen Van Gogh, Kandinsky of Rembrandt gewild? Groot aanbod tuinartikelen online! Ontdek ons grote assortiment printers van vele merken.


Met Portugese tegels haalt u meteen die warme, vrolijke Mediterrane sfeer in huis. Stoeptegel bedrukken met eigen foto. Printen van afbeeldingen en tekst op betontegels.


Tegels met print

Laat u inspireren, de diverse mogelijkheden van de Schellevis tegel. In deze prachtige tuin gebruikt als wanddecoratie. Een parel waar we trots op zijn: de vtwonen tegel ­collectie. Tot stand gekomen in nauwe samenwerking met de stylisten van vtwonen.


Een collectie helemaal van nu met een grote variatie in formaten, kleuren en structuur. Voor op de vloer of tegen de wand. Houtlook en betonlook tegels met een klassiek of modern. Bovendien zijn al onze tegels ook op draagbare panelen beschikbaar, zodat u eenvoudig met de door u gekozen tegel door de showroom kunt lopen en deze naast ons verdere aanbod aan sanitair, whirlpools, kranen, badkamermeubels, etc.


Bij het gebruik van Portugese tegels in een badkamer is net als Portugese tegels hal, een goede impregnering van essentieel belang.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts