woensdag 31 oktober 2018

Grote houten fotolijst

Bestel nú snel uw Lijsten. Uw Product is Altijd op Voorraad! Gratis verzending boven 39€. Kwaliteit zonder compromissen. Nu bestellen al vanaf € 195!

Fotolijsten tegen de laagste prijzen. Houten fotolijsten in alle formaten. Ons ruime aanbod in houten fotolijsten bestaat uit tal van verschillende stijlen en formaten. De kans is dan ook groot dat jij jouw houten fotolijst in onze webshop vindt. Zowel houten fotolijsten met- als zonder passe-partout zijn bij Lijstentoko verkrijgbaar.


Voordat u een houten fotolijst bestelt: Sommige van onze houten fotolijsten zijn voorzien van een passe-partout dat ervoor zorgt de foto te omringen en weg van het glas te houden. Een passe-partout is niet altijd noodzakelijk maar geeft het geheel wel meer body. De meeste lijsten op onze website kunnen aan de wand worden gemonteerd.

Met een houten fotolijst breng je een natuurlijke sfeer in je kamer. Wanneer je eenmaal weet welke foto, poster of voorwerp je wilt inlijsten is het goed om ook na te denken over de fotolijst op zichzelf. De stijl ervan onderstreept immers de sfeer in je kamer. Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden.


Grote voorraad en snel geleverd. We hebben lijsten in verschillende stijlen, van klassiek tot glamourous. En natuurlijk geschikt voor diverse fotoformaten.


Bekijk en bestel foto- en wissellijsten gemakkelijk online bij Xenos. Bij Xenos vind je heel veel verschillende formaten fotolijsten. Ook verkopen we veel grote fotolijsten met brede, opvallende randen. Al naar gelang de inrichting van uw woning kunt u kiezen uit fotolijsten groot formaat met houten randen, in klassieke stijl of met uitbundige barokke randen.


Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Dat is handig: deze zwarte fotolijst bestaat uit twee houten lijsten met magneten ertussen, waardoor je de foto er makkelijk tussen kunt plaatsen. Je kunt de fotolijst neerzetten of eenvoudig ophangen.


Ruime keuze uit mooie houten lijsten.

Specialistisch advies nodig? Onze gouden fotolijsten hebben een glanzend oppervlak en ze schitteren zoals echt goud dat doet. De houten fotolijsten zijn en voelen oprecht aan.


Al onze fotolijsten zijn voorzien van plexiglas, wat betekent dat ze minder wegen en er ook geen risico is op scherven wanneer de fotolijst van de muur valt. Als je een stijlvolle lijst zoekt voor je foto, zit je goed met grote fotolijsten van aluminium. Deze lijsten zijn vaak net iets duurder dan standaard houten lijsten, maar bieden vele voordelen. Een aluminium frame is bijzonder duurzaam. Vergelijk goedkope, leuke woonaccessoires van de beste merken in alle hippe stijlen Bekijk aanbiedingen en bestel online voor de laagste prijs!


Jouw houten fotolijst in het formaat naar keuze Stijlvolle houten lijsten voor elke smaak. Ontdek de diverse lijsten in onze galerie en geef jouw favoriete foto een perfecte lijst op maat! Kies voor een antieke houten lijst in goud-of zilverkleur, een lijst van wortelhout of een geborstelde variant. Een goedkope aluminium fotolijst van Nielsen ziet er uit als een op maat gemaakt stuk vakwerk.


Dat geldt ook voor houten fotolijsten. Een fotolijst van hout online bestellen heeft veel voordelen. U kiest precies die lijst die u in gedachten heeft: een duurzame lijst tegen lage kosten. De Lijsten Fabriek levert zowel standaard als maatwerk houten lijsten en wissellijsten in verschillende houten profielen.


Tevens hebben we een grote selectie aan kleuren voor deze houten lijsten en wissellijsten online. De mooiste lijsten wissellijsten baklijsten en kliklijsten van De Lijsten Fabriek. Bij ons vindt u alleen houten fotolijsten van de beste kwaliteit. Wij staan garant voor onze producten en vinden het belangrijk dat wat u koopt ook aan de verwachtingen voldoet.


Ons assortiment hout is verkrijgbaar in vele kleuren, profielen en prijsniveau’s. Zo is er voor iedere klant een passende houten fotolijst te vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts