woensdag 24 oktober 2018

Boomstam onderzetters

Bekijk nu ons uitgebreide assortiment onderzetters. Laat je inspireren door het aanbod. Shop jouw artikelen bij Wehkamp. Vind items binnen jouw budget. Ontdek het assortiment van Wehkamp.

Grote collectie onderzetters vind je hier! Kies uit 2producten vanaf € 00. Iedere onderzetter is uniek qua patroon en vorm. Leuk voor onder de theepot, glas of als plateautje voor een kaars. Deze glasonderzetters beschermen je meubels tegen kringen en vlekken.


Prachtig natuurproduct gemaakt van boomstamschijven. De onderzetters zijn gemaakt van hout en houden daardoor alle soorten drank gemakkelijk tegen.

De houder bestaat uit een deel van een boomstam en de schors zit er nog omheen. Het gehele product is gemaakt van puur olijfhout en dit is zeer stevig en duurzaam materiaal. Deze houten schijf van een boomstam als onderzetbord geeft een natuurlijk accent aan uw dineertafel.


Materiaal boomstam onderzetters : Paulownia hout. Prijs voor boomstam schijf als bord onderzetter. Ook beschikbaar in de kleinere maat houten onderzetborden. Natuurlijke houten onderzetters. Wens schrijf schijfjes met touwtje 4-cm.


Boomstam Mini Tafeltje ± cm. Voor pannen kies je een grote, stevige onderzetter van bijvoorbeeld kurk of gietijzer. Voor glazen of kopjes is een kleine onderzetter van bijvoorbeeld hout of vilt een goede. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Ga op zoek naar die ene perfecte onderzetter om je meubilair te beschermen! Klik op personaliseren en maak deze boomstam onderzetters helemaal zoals jij dat wilt! Iedere tekst of naam en heel veel keuze uit allerlei leuke designs maken jouw cadeau uniek.


Daarna bestel je eenvoudig en gaan wij met jouw persoonlijke cadeau aan de slag.

De boomstam schuren zorgt voor een ruwer karakter. Het geeft de boomstam een minder ruw en gladder karakter. Daarnaast beschermt de olie de boomstam tegen vet en water.


Erg handig dus als je de boomstam bijvoorbeeld als (bijzet)tafel wilt gebruiken. BOOMSCHIJVEN ONDERZETTER TAPASPLANK BOOMSTAM PYROGRAFIE DECO. Allerlei soorten en maten. Je hebt ze waarschijnlijk al vaker gezien. Met of zonder schors en in licht of donker(der) hout.


Je kunt er veel leuke dingen mee doen en een van die dingen is je tafel leuk dekken. Ze hebben een praktische functie, maar ze hoeven absoluut niet saai te zijn. Onderzetters beschermen je tafel tegen krassen.


Gemaakt van hout, vilt of kurk. Bij Xenos hebben we een ruim assortiment in onderzetters.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts