woensdag 31 oktober 2018

Latex buitenmuur

Zoekt u een betaalbaar en ervaren stucadoor? Je buitenmuur verven is een mooie en eenvoudige manier om je huis aan de buitenkant op te knappen. Wist je dat de nieuwe verflaag de bakstenen van je buitenmuur ook nog eens beschermt tegen vochtdoorslag?


Om een buitenmuur te verven gebruik je latex muurverf en behandel je de bakstenen eerst met een goede voorstrijk of fixeermiddel. GAMMA latex buiten wit liter is een weersbestendige, uitstekend dekkende, schrobvaste matte muurverf voor het schilderen van gevels en buitenmuren. De latex is ook zeer goed te gebruiken als hoogwaardige, duurzame muurverf voor binnen.

Het product is ook geschikt voor gebruik in vochtige ruimtes zoals garages, badkamers en kelders. Buitenmuur verven, dat kan. Hoe je het verven van een buitenmuur het beste aanpakt, dat lees je in dit artikel.


Want zoals geldt bij elke verfklus, geldt natuurlijk ook voor het schilderen van een muur, een gevel of een andere betonnen ondergrond. Een goed begin is het halve werk! Baksteen, beton of toch gips? Als je online verf buitenmuur koopt is het dan ook geen slecht idee om professioneel verftechnisch advies te vragen. De juiste weersomstandigheden Naast goede muurverf buiten spelen de weersomstandigheden een belangrijke rol.


Een buitenmuur schilderen bij slecht weer is compleet nutteloos en zorgt voor een lelijk resultaat.

Latex verwijderen van een bakstenen muur lijkt een hele klus. Met afbijtmiddel is het echter zo gepiept. Wie met afbijtmiddel werkt, moet zich echter wel goed beschermen. Ook moet je weten welke stappen je precies moet doorlopen voor het verwijderen van muurverf van een buitenmuur.


In dit blog lees je hier alles over! Voor de buitenmuur kies je muurverf die speciaal ontwikkeld is voor de buitenmuur. Deze verven hebben een hoge duurzaamheid en zijn bestand tegen de weersinvloeden.


Van het merk Sigma raden wij de Facade lijn en de Sigmatex Superlatex aan. Als je liever Sikkens neemt, kies dan voor de Topcoat lijn of de Sikkens Alphatex IQ lijn. Bekijk ons assortiment Muurverven buiten in onze Onlineshop. Eenvoudig online bestellen.


Dit topproduct van Sigma is bij uitstek geschikt om te gebruiken op muren en plafonds binnenshuis. Daarnaast kun je met deze verf ook prima je buitenmuur schilderen. Het plan van aanpak bij het schilderen van de muren of plafonds met latex of muurverf! Latex of andere muurverven - Een strak en éénkleurig resultaat Bij het schilderen van muren of plafonds kun je op vrij eenvoudige wijze latex of muurverf gebruiken. De naam latex werd vroeger wel echt gebruikt om aan te geven dat je een andere, duurzame verfsoort te pakken had.


Die verf werd vroeger ook gemaakt van de latexsappen uit de rubberboom. De kwaliteit van verf met latex was beter dan die van de acrylaatverf van vroeger. In die zin had je met latex dus een betere kwaliteit muurverf in huis gehaald.

Knap zelf je oude buitenmuur op met het stappenplan van Karwei. Lees alles over het schoonmaken, repareren, voorstrijken en schilderen van je buitenmuur. Karwei helpt je bij de verschillende verfsoorten, het uitrekenen hoeveel verf je nodig hebt en welke voorbereidingen je moet treffen. Latex spuiten of coaten van buitenmuren, gevels en daken met de beste kwaliteit latex of minerale buitenverf. Voordelig Latex Spuiten spuit uitsluitend hoogwaardige kwaliteit voor vrijwel ieder budget.


Voordat het schilderen van de buitenmuur begint zal er eerst een fixeerlaag moeten worden aangebracht voor een optimale hechting. De meest voorkomende verf die gebruikt wordt voor het schilderen van buitenmuren is buiten latex. Deze verf kan in elk gewenste kleur worden toegepast en is makkelijk aan te brengen met een verfroller. Je gevel laten schilderen of zelf aan de slag? Info over verf voor gevels, realisaties en prijs per vierkante meter vind je hier.


Acryl latex als muurverf Acryl latex is een kwalitatief goede latex , die eventueel ook in een buitenkwaliteit te verkrijgen is. De verf is licht ademen maar omdat acryl latex minder poreus is dan de voornoemde verven, is de vuilaanhechting minder en is deze verf goed te reinigen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts