woensdag 17 oktober 2018

Corcol vloerolie

Eén behandeling is genoeg. Corcol veredelt, verduurzaamt en beschermt o. Er is maar behandeling nodig voor de bescherming en afwerking van de vloer. De vloerolie is 1 natuurlijk en 1 oplosmiddelvrij.


Bevat uitsluitend zuivere oliën en geen oplosmiddelen.

Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam. Ook leverbaar Bio Olie en outdoor olie. Sleutel voor de snelle droging en goede bestendigheid zijn de hoge gehaltes linolzuur en stearinezuur in Corcol.


Omdat de poriën ook na droging volledig gevuld blijven, volstaat één behandeling. Verkrijgbaar in kleurtinten. De corcol en kleurpigment zijn ook samen verkrijgbaar als set. Losse pimenten zijn te gebruiken om zelf te expirimenteren of om kleuren met elkaar te mengen.


Na – uur is een met CORCOL vloerolie behandeld oppervlak beloopbaar en na zeven tot tien dagen is CORCOL vloerolie gepolymeriseerd tot een dichte, taaie beschermlaag, die niet meer oplosbaar is in water of alcohol.

Houten ondergronden kunnen eventueel licht geschuurd worden. Breng vervolgens wat CORCOL vloerolie aan. Sterk vervuilde ondergronden reinigen met AQUAMARIJN CLIEN-S speciaalreiniger. Zie verder het informatieblad: Werkwijzer. Het bevat uitsluitend zuivere oliën en geen oplosmiddelen.


RigoStep ROYL BIO-OIL is een unieke combinatie van herwinbare plantaardige oliën. ROYL BIO-OIL impregneert diep, voedt en vult tot diep in de poriën en vormt een sterke, dichte bescherming in het hout. Beschermt het hout van binnen uit.


Zeer goed vuil- en waterafstotend: de meest vlekbestendige. Afwerkwas voor meubels, fijn timmer- en houtsnijwerk en houten vloeren, na een voorbehandeling met AQUAMARIJN REVOL interieurolie, AQUAMARIJN LASULIN houtlazuur, AQUAMARIJN CORCOL vloerolie of AQUAMARIJN BALIM olie- wasbalsem. Voor 17u besteld=morgen in huis!


Tevens voor het opnieuw in de was zetten en bijwerken van bestaande waslagen. Vlekbestendige en voedende vloerolie op basis van natuurlijke oliën, voor ongelakte houten vloerdelen, parket en kurk. Impregneert, geeft voeding en beschermt tegen vuil en vlekken van water of andere vloeistoffen.


Geeft hout de natuurlijke uitstraling en verdiept de kleur. Nog steeds de meeste vlekbestendige en slijtvaste olie.

Aquamarijn producten dragen daar actief aan bij. Tot grote tevredenheid van zowel verwerkers als gebruikers worden jaarlijks ook miljoenen vierkante meters parket, plankenvloeren, lambrizeringen en meubelen afgewerkt met onze unieke water- en oplosmiddelvrije full solid vloerolie CORCOLen hardwax-olie WAXOL 100. Met CORCOL vloerolie en WAXOL 1hardwax-olie is één behandeling voldoende.


Bijvoorbeeld oppervlakken die behandeld zijn met bijen- of antiekwas. Vloerolie koopt u bij kwaliteitparket! Webwinkel √ Laagste prijs garantie √ Goedkoop online kopen JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten.


Via onderstaande link vindt u het vervangende product.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts