vrijdag 19 oktober 2018

Meubelatelier koningstraat 5

Ruime Keuze Hotels Wereldwijd. Mis de Aanbieding van de Dag niet. Boek uw hotel nu, tot korting! In het Pakhuis combineren we wonen, werken en winkel. Bedankt voor de goede hulp!


Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.

Maar onze inzet, liefde en aandacht voor oude stoere interieur items is onverminderd hoog. Af en toe is het heerlijk om je huis een nieuwe look te geven. Hulp voor toegankelijkheid.


MEUBELATELIER KONINGSTRAAT , HET PAKHUIS. Hier combineren we sindsdien wonen, werken en winkel. De bovenste twee verdiepingen zijn woonetages. Gedeelten van deze pagina. En hij is nog verrijdbaar ook.


Stuk voor stuk uniek en eigenhandig opgeknapt en gerestyld.

Bezoek het historische pakhuis of neem een kijkje in de winkel. Unieke, authentieke en originele woonitems. Breda en omgeving, Nederland. Groot assortiment industriële lampen, tafel en kasten en veel bijzondere woonaccessoires. Van industrieel tot brocante en van vintage tot design.


Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Vintage NL is het grootste Nederlandstalige online platform voor liefhebbers van alles dat vintage is of ademt. Maar wat voor moois is er allemaal boven de winkel te vinden?


Deze week mogen we binnenkijken in de bovenwoning waar eigenaar Jonas woont met zijn vriendin Rianne en hun zoontje Youp. De meest volledige site met ruim 66. Unieke industriele en vintage woonitems voor een persoonlijke woonsfeer. We hebben onder andere een ruim assortiment industriele verlichting, stoere geleefde tafels en kasten, authentieke vitrinekasten en originele salontafels. Het meubelatelier bezoeken.


De deuren van het meubelatelier staan open op: – vrijdag van 13. U wordt ontvangen door meubelontwerper Vincent Broertjes. Ik ben dol op unieke woonvondsten met een verhaal!


Het pand is gevestigd in Noord-Brabant. Koningstraat is een locatie in Velp. Het oppervlak van het perceel waar het huis op staat is 1m2.

Dit pand heeft het energielabel onbekend. De woningwaarde is momenteel 300.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts