maandag 22 oktober 2018

Hr++ glas folie

Bestel je Glasfolie online. Grote collectie statisch raamfolie. Bekijk hier alle soorten raamfolie. Raamfolies die geen warmte opnemen kunnen aan de binnen zijde gemonteerd worden.


Kijk altijd bij de specificatie van de betreffende raamfolie.

Is er een folie waardoor je wel vanuit binnen naar buiten kan kijken, maar niet van buiten naar binnen? Vandaag besteld = morgen in huis! Op maat gemaakt raamfolie.


Deze folie is geschikt omdat er in tegenstelling tot normale raamfolie geen metaaldeeltjes in het materiaal zit verwerkt. Het kan dus nooit de oorzaak van thermische breuk zijn. Het Lineafix folie kan zonder meer op dubbelglas aangebracht worden.


Op zoek naar raamfolie voor dubbel glas ? Je vindt het in onze webshop!

Statisch raamfolie voor ramen van dubbel glas. Eindelijk een folie die geen gevaar meer oplevert voor het rendementsglas. Lange tijd was folie plakken aan de binnenzijde van rendementsglas ten strengste verboden. Er was een grote kans dat het glas zou scheuren door de sterke opwarming van de glasplaat aan de binnenzijde. Energie Besparende HR Glasfolie wordt aangebracht op het glas van winkels, kantoren, hotels, restaurants, scholen, instellingen, enzovoorts.


De glasfilm wordt in princi peaangebracht aan de binnenzijde van het raam. Voor buiten heeft Glasfolie Suncontrol speciale soorten beschikbaar. Isolerende glasfolie is vooral handig als je jouw ramen niet meteen kunt of wilt vervangen. Bijvoorbeeld omdat je ergens tijdelijk woont, of als je de kozijnen nu nog niet wilt vervangen, maar over een paar jaar wel.


Het kan ook een oplossing zijn als je in een monument woont. Bij standaard dubbel glas is het dus geen probleem folie op de ruit te plakken. Hiermee wordt energie bespaard en de uitstoot van CO² verminderd.


Het is zonde om voor een lagere isolatiewaarde te kiezen. Glasfolie zorgt voor minder zon in de ruimte erachter, zorgt voor minder inkijk of zorgt dat inbrekers geen toegang krijgen. De glasfolie is lichtdoorlatend maar u kunt er niet doorheen kijken.


De raamfolie geeft u dus privacy.

Onze hoogwaardige glasfolie is volledig weerbestendig. Wordt de glasfolie aan binnen- of buitenzijde aangebracht? In de meeste gevallen brengen we de folie aan de binnenzijde van het raam aan. Helpt zonwerende folie ook bij verduistering van de ruimte? Ja, de zonwerende raamfolie filtert het zonlicht.


We gebruiken functionele en analytische (geanonimiseerd) cookies zodat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je de website blijft gebruiken gaan we ervan uit. De zonwerende glasfolies en de veiligheidsfolies zijn glashelder. Je kunt er normaal door naar buiten kijken. Matte glasfolies zoals de anti-inkijkfolie, zandstraal folie en decoratie folie zijn niet doorzichtig.


Anti-inkijkfolie of zandstraal folie zien er net zo uit als matglas of gezandstraald glas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts