maandag 29 oktober 2018

Boomstam spiegel

Uitstekende service en hoge kwaliteit. De actuele levertijd is: tot werkdagen. Ruim assortiment online bestellen! Luiertaarten, speenkoorden met en zonder naam, ptmd riverdale, countryfield.


Gave boomstam spiegeltjes stuks, erg leuk als deco aan de muur.

Helaas geen plek meer in huis. Per stuk heb ik ze voor euro g. Afmeting spiegel 100x100cm Onze spiegels kunnen alleen afgehaald worden in showroom. Spiegel met boomstam omlijsting. Santa Walta Leem Gratis bezorging Bezoek de showroom of bestel online!


Teakhout Ronde Boomstam schijf spiegel. Mooie vintage style spiegel in weelderige houten lijst.

Afgewerkt met metalen ketting in bijpassende roestige vintage stijl. Uniek exemplaar van prachtig gedroogd hout. Unieke houten meubelen en accessoires, geheel naar uw wens te realiseren.


Van olijfboom houten lampen tot grove tafelbladen van zwarte populier, wij maken het! Je hebt echt het gevoel dat je alle nerven kan zien doordat alles heel mooi in detail is afgewerkt. Ook de rand van de spiegel is gekarteld waardoor je het boomstam gevoel nog meer hebt en het lijkt op schors.


Alle kasten shop je online. De beste keuze tegen lage prijzen! Bekijk ons unieke assortiment spiegels. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis.


Ontdek ons unieke woonassortiment online. This design marries abstract modern shapes with traditional materials, crafting chamcha wood (also known as acacia) into a wonderful mirror that will enliven your home space. Grote spiegel gemaakt van een ruige boomstam. Op zoek naar Boomstam wandspiegel?


Deze spiegels kunnen op maat gemaakt worden.

Informeer naar de mogelijkheden. Onze landelijke lifestyle winkel is geopend op: Vrijdag van 10. Koop en verkoop boomstammen te koop eenvoudig op Marktplaats. Te koop boomstam spiegel 151. Wij geloven in producten van hout met een verleden.


Echt hout heeft in onze ogen een eigen karakter en verleden. Verfraaien van uw huis met spiegels. Cool Vloerkleed Zwart Grijs Wit Xl With Boomstam Vloerkleed. Latest Jute Vloerkleed Zwart Vloerkleden Label De With Boomstam Vloerkleed.


Excellent Kleed Op With Boomstam Vloerkleed. Bevestig de spiegel tegen het product met een spiegel kit. Tafel by Hans De Pelsmacker for E15. Plaats de houten rand voor de spiegel en bevestig deze met de bijgeleverde gekleurde schroeven in de daarvoor bestemde schroefgaten.


Rondom afkitten voor de afwerking. Den Boomstam maakt rustieke meubelen en woonaccessoires van hout, niet zomaar hout, maar waar u de oorsprong nog van kunt herkennen. De vorm van de boom is terug te vinden in alle soorten en maten.


In een allerlei vormen kunt u de natuur weer bij u halen. Verwonderlijk hoe makkelijk u van een paar boomstam men zo’n stoere tafel kunt maken. Ook is het erg leuk om een stoere boomstam stronk in uw hal te zetten, een spiegel erboven te hangen en zo een echte eyecatcher te hebben in uw hal. Het frame van de spiegel lijkt op een doorgezaagde boomstam , waardoor de spiegel een stoere én natuurlijke look heeft.


De spiegel is uitgevoerd in naturelkleur en hij is gemaakt van teakhout.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts