zondag 24 november 2019

Zonex zonwering

Kies uit 7producten vanaf € 70. ZonEx biedt u de hoogste kwaliteit en de beste service tegen scherpe prijzen. ZonEx heeft veel ervaring in binnenzonweringsprojecten waar nét iets meer verlangd wordt van de zonwering.


Denk aan speciale kleuren, inbouwsituaties of energiebesparing. In samenspraak met u optimaliseren wij de producten en passen deze aan uw wensen aan.

ZonEx is een bedrijf gevestigd te Enschede met een uitgebreid assortiment van kwalitatieve producten voor binnen- en buitenleven, hierbij kunt u denken aan vloeren, gordijnen en zonwering. ZonEx is op meerdere gebieden actief en levert diensten aan particulieren en aan de projectmarkt. Bent u op zoek naar kwalitatieve zonwering die bij uw huis of bedrijf past? Zonweringsbedrijf Zonex B. Breng dan eens een bezoekje aan de site of showroom van ZonEx. Comfortabel (buiten)leven op warme dagen.


Koel op uw terras met een aangenaam binnenklimaat, dat kan met de sfeervolle zonweringen van ZonEx. Voor elke raam of terras een passende oplossing.

De juiste zonwering zorgt dat u wordt beschermd tegen direct zonlicht en voorkomt onaangename oververhitting. Wij leveren een maatwerk assortiment projectzonweringen voor o. Bij ons vindt u een breed aanbod zonwering in afwerking, besturing en aandrijving. In onze zonwering showroom te Enschede kunnen wij onder het genot van een kop koffie rustig al uw wensen en alle mogelijkheden met u doorspreken. Graag laten wij u de mogelijkheden zien die het meest geschikt zijn voor uw situatie of verzoek. Wij verzoeken u wel een afspraak te maken gezien wij graag de tijd nemen voor een goed advies.


Bleek dat het los van de muur kwam en een grote scheur in de muur. ZonEx kwam snel nadat ik ze gebeld ha geen probleem dat ze zonwering niet geleverd hadden, tijdelijk is zonnescherm van muur gehaald zodat het verder geen gevaar zou geven. Muur heb ik laten repareren en de leuke en kundige monteurs hebben zonwering weer gemonteerd.


Zowel voor flat als productieruimte. Wilt u ze kosteloos zelf beheren? Schaduwdoeken van ZONZ sunsails. Voordelige schaduwdoeken van ZONZ sunsails bestel je eenvoudig via de webshop. Profiteer nu van gratis verzending!


U kunt bij Saphira Markiezen terecht voor diverse soorten buitenzonwering. Bekijkt u zelf de mogelijkheden. Dit voor zowel de particulier als de zakelijke markt.

Momenteel verzorgen wij voor verscheidene bedrijven, zorg- en overheidsinstellingen de plaatsing en het bijbehorende onderhoud van de zonwering. Van harte welkom op onze vernieuwde website. Onze persoonlijke benadering, goede service en jarenlange ervaring leiden tot het beste advies op maat.


Graag ontvangen wij u in onze mooie showroom. ZonEx is een totaalleverancier, zo is er een afdeling projecten maar ook een afdeling particulieren. Deze combinatie maakt ZonEx uniek in de markt. Producten: Knikarm schermen, Screens, Gordijnen, Rolhordeuren, Lamellen. Winkels gespecialiseerd in overige artikelen n. Zon-Ex te Enschede levert aan Architecten, Professionals en Particulieren.


Ik kom graag bij u langs om de mogelijkheden te bekijken. Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken? Ik bel u graag vrijblijvend.


Voor al onze zonweringen geldt gratis bezorging binnen 2-werkdagen als u uw bezorging doet voor 16. Voor alle extra artikelen (geen zonwering ) geldt €6.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts