vrijdag 22 november 2019

Sikkens rubbol bl rezisto satin

Voor 23:uur bestel vandaag verstuurd. Gratis bezorgd vanaf € 5-. Ruim 600M² Topmerken Verf en Behang. Bekijk ons ruime assortiment aan sikkens verven en lak. Alle varianten RubbolBL Verf op Voorraad.


Sikkens rubbol bl rezisto satin

Gelieve de technische fiche van het product te raadplegen voor gedetailleerde toepassingsinstructies. Deze zijdeglans lak is geschikt voor o. Het voordeel van deze lak is dat je nooit meer last hebt van vette vingers op bijvoorbeeld de deuren of de keukenkastjes. Het is een extreem sterke binnenlak, waar zowel professionals als ervaren doe-het-zelvers graag gebruik van maken.


Beschermt tegen krassen en slijtage door huidvet. Deze watergedragen grondverf is ideaal voor binnen en is van de hoogst haalbare kwaliteit. Zorg er wel voor dat de ondegronden eerst op de juiste manier zijn voorbehandeld. Get sikkens rubbol bl satura.


Sikkens rubbol bl rezisto satin

Deze website gebruikt cookies om informatie op te slaan op je computer. Sommige cookies zijn nodig om de website goed te laten werken. Anderen helpen ons de werking.


Schuren en repareren met Polyfilla Pro W350. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Dit verfsysteem is uniek doordat hij zo hard wordt hierdoor heeft huidvet geen enkele kans. Dat kan bij Verfwebwinkel! De zijdeglans verf beschermt tegen huidvet, krassen en slijtage door huidvet.


Sikkens rubbol bl rezisto satin

Geschikt voor het binnen af werken van hout, harde kunststof, beton, pleisterwerk enz. Op werkdagen reageren wij vrijwel direct. Voor 17:besteld is morgen in huis!


Ondergronden Binnenafwerking van hout, harde kunststof, beton, pleisterwerk e. Ook toepasbaar op gereinigde en geschuurde alkydharsen watergedragen. Deze verf is geschikt voor het afwerken van houtwerk van houtwerk binnen. Stel uw vraag dan via ons contactformulier, wij reageren op werkdagen vrijwel direct. De verf vergeelt niet en kan na gebruik van de juiste grondverf, over terpentine gedragen verven worden toegepast.


Naast Satin verkopen wij ook een Semi-Gloss en een Hoogglans variant. Dit product wordt vooral gebruikt voor buiten. Voor doehetzelvers is het ook binnen te gebruiken, maar pas op: in wit zal deze verf binnen vergelen. Rubbol BL Rezisto Primer of Rubbol BL Primer.


Tot korting op Sikkens verf bij Verf. Bestel Online of bezoek onze Winkel in Ter Aar. Ideaal voor trapleuningen en de oppervlakte rondom slotplaten van deuren. Deze vernieuwde verf van Sikkens beschermt zeer goed tegen stoten en krassen en tegen slijtage door huidvet. Echter adviseren wij deze aflak alleen voor binnen.


Sikkens rubbol bl rezisto satin

Deze binnenlak op basis van acrylaatdispersie breng je aan met een kwast of roller. Vandaag besteld bij Verfpoint.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts