maandag 18 november 2019

Rolgordijn motor

Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Goedkoper Dan In De Winkel. Bekijk het gehele assortiment rolgordijnen. Of bezoek één van onze winkels.

Bij de rolgordijnen zitten deze geintegreerd in de motor. Voor de andere producten zijn er battery-packs die passen in de bovenbak. Zo wordt aansluiten kinderspel en zijn er geen bedradingen meer nodig of kabelgoten.


Brel motoren zijn al jaar op de Nederlandse en Belgische markt. In die tijd heeft deze motor haar betrouwbaarheid meer dan. De motor is niet zichtbaar.


Deze is geplaatst binnen in de buis van het rolgordijn en lijkt dus op een regulier rolgordijn.

Meer dan 2keuzes stofkleur (doekkleur). Selecteer onderstaand wensen. Onze nieuwe motoren zijn ongeëvenaard geruisloos bij het openen en sluiten van raamdecoratie. Je kunt dus ongestoord genieten van de rust in huis. Met zonsensoren wordt je slimme elektrische raamdecoratie automatisch afgestemd op de omstandigheden buiten.


Koop hier de beste Motoren voor Raamdecoratie tegen de laagste prijs. Al vanaf €1gratis bezorging. Nog steeds met gratis bezorging in België. Ontdek nu ook onze stijlvolle nieuwe generatie HUNA rolgordijnen , inclusief app en Bluetooth bediening.


Somfy buismotor type LT 28-B(met nokje) Volt DC Nm. Rolgordijnen met een buisdiameter van mm. Automatiseer je handmatige rolgordijn met de Somfy Roll Up RTS motor Als je je rolgordijnen nog met de hand bedient, dan kun je de bediening een stuk gemakkelijker maken door deze te automatiseren met een motor.


Alle motoren zijn bijna onzichtbaar in de oprolbuis of mechanische behuizing van je raamdecoratie weggewerkt. Zo maak je zelf een elektrisch rolgordijn Elektrische rolgordijnen zijn vaak duur. En dat is jammer en niet nodig.

Het is jammer want de gordijnen bieden veel. Deze Motor is ook uit te voeren met Adapter en meeneemringen van 32mm. Altijd een verrassend aanbod meubels en accessoires. Bezorging waar en wanneer je wilt.


Kies uit 9producten vanaf € 100. De elektrisch rolgordijn aandrijfunit is opgebouwd uit een compacte maar krachtige elektromotor. De dikte van het zichtbare gedeelte van de motor is slechts centimeter. Het grootste gedeelte van de motor schuift in de holle profielbuis.


Montage is mogelijk zowel tegen het plafond als aan het kozijn. Add-A- Motor kun je eenvoudig je bestaande rolgordijnen automatiseren. Maak je duorolgordijn of rolgordijn in onze cassette elektrisch met deze batterij motor. Een rolgordijn elektrisch bedienen, het kan! Er zijn rolgordijnen met een motor die de rolgordijnen op- en afrollen.


U kunt deze elektrische rolgordijnen dan bedienen met een afstandsbediening of wandschakelaar of met een app of zelfs met uw stem. Dit is handig voor rolgordijnen waar u niet makkelijk bij kan, maar ook ideaal en erg gemakkelijk. Steeds meer raamdecoratie producten zijn met een elektrische motor leverbaar. Vandaar dat wij onze rolgordijnen voorzien van een Somfy Sonesse WF RTS motor , welke een geintregeerde Li-Ion batterij heeft.


Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts