dinsdag 12 november 2019

Rolgordijnen fabriek

Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Goedkoper Dan In De Winkel. Bestel Nu Een Gratis Kleurstaal! Bekijk het gehele assortiment rolgordijnen.

Of bezoek één van onze winkels. Altijd een verrassend aanbod meubels en accessoires. Bezorging waar en wanneer je wilt. Koop bij de fabriek en bespaar tot wel ! Wij produceren alle soorten zonwering, waaronder jaloezieën en rolgordijnen , in onze fabriek voor u op maat.


Om de montage van het rolgordijn nog eenvoudiger te maken, kan het rolgordijn worden geleverd met een montagepro fiel. Met de bijgeleverde steunen plaatst u het montagepro fiel inclusief het rolgordijn snel tegen plafond of wand. Het montagepro fielel is in wit en grijs leverbaar.

Voor een simpelere look kunt u kiezen uit een witte cassette die perfect past bij uw witte muren. Rolgordijnen kunnen worden voorzien van een zeer fraaie cassette. Duo rolgordijnen zijn bij ons in vele kleuren en in alle maten verkrijgbaar, u kunt ze volledig op maat voor elk raam in uw huis of op kantoor krijgen.


Kwaliteit door jaar ervaring. HEWO Raamdecoratie BV levert al jaar raambekleding op maat en wij maken alle rolgordijnen zelf in onze eigen fabriek in Weert. Hierdoor profiteer je als klant van de beste kwaliteit rolgordijnen tegen de laagste prijs met een voordeel oplopend tot.


Verbeter het uiterlijk van uw raamdecoratie met deze mooie toevoeging aan de onderkant van uw rolgordijn. Hewo rolgordijnen worden als ze binnen de stofbreedte vallen dan ook altijd in de juiste rolrichting gemaakt. Je bent er dan zeker van dan je rolgordijn strak hangt en de zijkanten niet omkrullen. Het duo rolgordijn maakt van elke lichtinval, een unieke lichtinval. De stof van dit product bestaat uit twee lagen horizontale transparante en niet-transparante banen.


Door de stoflagen te bewegen bepaalt u uw lichtinval. Bij een rolgordijn welke hoger is dan 3x de breedte is de kans zeer groot dat deze scheef zal oprollen. Het meebestellen van een spankabel is dringend te adviseren, indien geen spankabels zijn toegepast zal het scheef oprollen niet te corrigeren zijn. De XL rolgordijnen zijn in verschillende stofsoorten verkrijgbaar.


Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending!

Met rolgordijnen op maat kan je een kamer verduisterend maken en hierdoor ook de zon buiten houden of het licht filteren. Een rolgordijn draagt bij aan een goede akoestiek in huis en heeft isolerende eigenschappen. De voeg word gemonteerd zo dicht mogelijk bij de top. Als een rolgordijn een voeg heeft of niet word bepaald door de grootte van het rolgordijn en de grootte van de stofrol.


Maatwerk rolgordijnen voor de allerlaagste internetprijzen! Verduisterende rolgordijnen , lichtdoorlatende rolgordijnen. Smart Pro elektrische rolgordijnen op maat. Daarnaast kunt u ook de kleur van uw ketting en de kleur van het systeem bepalen.


Zo kunt u uw nieuwe rolgordijn volledig aan laten sluiten op uw interieur. En dat alles al vanaf €326! Want doordat MijnRaamdecoratie de rolgordijnen in eigen fabriek laat fabriceren, bent u tot wel goedkoper uit. Bij HEWO Raamdecoratie wordt het rolgordijn exact naar jouw wensen, volledig op maat gemaakt.


Je hoeft het dan enkel zelf nog maar het rolgordijn van te voren op te meten en bij levering te monteren. Selecteer je gewenste stof, voer de maten van de raamdecoratie in en kies de gewenste opties. Heb je hulp nodig heeft bij het inmeten, bekijk dan onze meetinstructies.


Profiteer van voordeel tot door directe levering vanaf fabriek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts