maandag 25 november 2019

Sigma zijdeglans

Sigma zijdeglans

Alle varianten Sigma Verf. Bekijk ons assortiment en Bestel! Dé Online Verfleverancier. Van Kwasten tot Verfbakjes. Gegarandeerd de Verf die u zoekt. Wij adviseren en helpen u graag. Voor 20:uur bestel morgen in huis! Specialistisch advies nodig?


Onze producten moeten een hoogwaardige oppervlaktebescherming, afwerking én verfraaiing bieden en daarbij mens en milieu zo min mogelijk belasten. Topverf van alle merken koop je online bij Verfwinkel. Vóór 23:bestel morgen in huis!


U kunt dit product bij temperaturen van 0°C tot 30°C verwerken. Na het aanbrengen ontstaat direct een duurzame, bolle glans. De lak is bedoeld om buiten te gebruiken op bijvoorbeeld je kozijnen, buitendeuren en ander houtwerk. Een groot voordeel van deze is dat hij prima geschikt is voor 4-seizoenen onderhoud. Je kunt de lak dus prima het hele jaar door gebruiken.


Sigma zijdeglans

Sigma S2U Satin is een zijdeglans aflak op alkyd basis. Geeft het mooiste eindresultaat met Sigma Primer Exterieur Wit. Inhoudsmaat is 7milliliter.


De verf is er voor op kozijnen en deuren, net als voor op de muur. Voor binnen en voor buiten, dankzij de hoogwaardige kwaliteit die je kunt bestellen. Halfglans (Semi Gloss) Zoek je het midden tussen zijdeglans en hoogglans? Dan is halfglans van Sigma een goede. Gebruik zijdeglans verf of lak voor een warmere uitstraling.


De standaard voor lakverf is een zijdeglans afwerking. In onze webshop vind je een zeer uitgebreid assortiment Sigma verf. In onze online webshop vind je een zeer uitgebreid assortiment Sigma lakken en muurverven tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Sigma verf is hoogwaardige kwaliteitsverf voor professioneel schilderwerk. Ook te gebruiken voor het aflakken van voorbehandelde metalen en kunststoffen.


Voor een mooi eindresultaat kan je een grondverf Sigma primer exterieur wit gebruiken. Dit product is ook te gebruiken voor het aflakken van voorbehandelde metalen en kunststoffen. Vandaag besteld bij Verfpoint. Ideaal voor kozijnen, deuren, kastjes en overig houtwerk.


Deze sterke alkyd zijdeglans aflak geeft je hout de juiste bescherming. Professionele verven op waterbasis van Sikkens, Sigma en Wijzonol tegen bodemprijzen. Zijdeglans Alkyd aflak van Verfmenger. Sigma staat waar u voor staat. Sigma Coatings is het verfmerk voor de professionele schilder.


Dat kan een prachtig afgerond project zijn, kostenefficiënt onderhoud.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts