dinsdag 26 november 2019

Tafel bert plantagie

Vind bert plantagie tafel het nu op Kensaq. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of vraag online een offerte aan. Bert Plantagie Tafel tot goedkoper. Tafels , bijzettafels, salontafels, bartafels, uitschuiftafels.


Bekijk hier het volledige aanbod. Bert heeft veel kennis en ervaring meegenomen, maar heeft ook het roer grondig omgegooid met de bouw van een nieuw pand en de nieuwe naam.

Deze tafel heeft een mooi dik bla en is met de stand van de poten een mooie verschijning. Je hebt de keuze uit mooie houtkleuren voor het bla en twee fingerjoint kleuren. Zeer strakke en mooie bert plantagie eetkamer tafel.


Sfeer, gezelligheid en uitstekend comfort tegen een zeer concurrerende prijs. Een oer- Hollands merk met tijdloze design meubelen. Kleur is een van de uitgangspunten van het merk met de slogan ‘Color your. De collectie van bert plantagie bestaat uit tijdloze en eigentijdse modellen van Nederlandse bodem. Verleidelijk design tegen betaalbare prijzen.


Kleur uw interieur met de design collectie.

Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Alle bert plantagie tafels worden door vakmensen met de hand vervaardigd.


Denk bijvoorbeeld aan een tafel met een keramiekblad en een RVS onderstel of. Het blad van deze unieke tafel ligt niet strak op het frame, maar lijkt erboven te zweven. Tafel Oxxi dankt haar naam aan het creatieve onderstel met de beeldbepalende X poot. Deze mooie tafel is uitgevoerd met een subtiel dun tafelblad in speelse bootsvorm.


Door de vrije hoeken heeft u de mogelijkheid ruime zitplaatsen te creëren aan tafel. Tafel Blend combineert haar ranke keramiekblad op stijlvolle wijze met het onderstel in warm hout of gekleurd staal naar keuze. Keramiek is een zeer praktisch materiaal voor een tafelblad en verkrijgbaar in vele kleuren.


Inmiddels is het merk uitgegroeid tot een van de belangrijkste meubelmerken in Nederland. Met de collectie banken, fauteuils, stoelen en tafels , kasten en dressoirs vertaald het merk meubeltrends op geheel eigen wijze. De collectie bevat zeer veel materiaalsoorten en kleuren en kenmerkt zich door een grote verscheidenheid in maatvoering en randafwerkingen. Hollands merk dat meubel-trends op geheel eigen wijze vertaalt in een actuele collectie banken, fauteuils, stoelen en tafels , kasten en dressoirs. De Seven van bert plantagie is een stabiele eettafel, een creatie van industrieel designer Edwin van Sommeren, een van de vaste ontwerpers van het oer-Hollands design merk.


Opvallend aan dit model is het onderstel dat voor een deel doorloopt in het tafelbla in de vorm van een waar ook de naam Seven vandaan komt. Niets zo leuk als verrassingen. Dit boomstamtafel Surprise importeren wij uit Indonesië.


Van boom tot tafel in uw interieur!

Uiteraard vindt u voorbeelden hiervan bij Brok Interieur. De combinatie van het blad dat van binnen naar buiten is verjongd en het stalen onderstel maken dat deze tafel straalt. Een echte blikvanger voor uw interieur.


Dit merk behoort niet voor niets tot de top van het internationaal succesvolle ‘Dutch design’. Kom naar onze showroom in de Cruquius. Eigentijdse eetkamerstoelen en tafels , maar ook kasten. Kenmerken zijn eenvoud in ontwerp en.


De collectie kenmerkt zich door de pure uitstraling en de stijlvolle, tijdloze ontwerpen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts