woensdag 13 november 2019

Structureel glas

Shop onze badkamerartikelen! Maak een ruimte voor ontspanning. Vind iets voor alle stijlen! Keuken interieur accessoires. Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen.


Het architectonisch doel van structurele beglazing (structural glazing) is glasvlakken te bouwen met maximale transparantie.

Het constructieve doel is zelfdragende constructies te maken met een maximale inzet van glas. De structurele beglazingen worden voor het grootste deel toegepast in daken en gevels. Omdat de structuur van de beglazing achter de beglazing verborgen is, lijkt de gehele gevel van glas gemaakt te zijn.


Neem contact op met onze specialisten voor de mogelijkheden. Met structureel glas kan een maximaal transparante gevel worden gerealiseerd. Structureel Glas van Wimmer Glas is maximaal transparant. Elke situatie dient berekend te worden op glassterkte. Bij een aanvraag dienen wij alle relevante gegevens te ontvangen welke ten grondslag liggen aan een glassterkteberekening.


Glas kan zelfdragend worden uitgevoer bijvoorbeeld in een railing, of door gebruik van een metalen ondersteuningsconstructie.

Vanzelfsprekend kan in verschillende mate isolatie worden toegepast. Structura is ons gamma puntbevestigde beglazingssystemen (beglazing en bevestigingselementen). De uit structurele beglazing opgetrokken gevels geven een gevoel van transparantie en licht, laten de interne structuur van het gebouw zien en verlenen het geheel een schone, hightech aanblik.


Van buiten gezien ontstaat hierdoor een vlakke naadloze glasgevel zonder zichtbare bevestigingsprofielen. Het structurele verlijmen van glas is toepasbaar voor verschillende soorten glas. Door gelijkmatige belastingsoverdracht wordt materiaalmoeheid voorkomen. Als ervaren glasspecialist weten we waar het op aankomt bij structurele beglazing en adviseren we bij de uitvoering. De bevestiging van glas vond van oudsher plaats in sponningen.


De ruiten waren aan vier zijden opgelegd. Planarsysteem van Pilkington en de gelijmde beglazing. Het glas dient te worden bewaard op een vlakke en stevige ondergron buiten de doorgangszones. Glas dat buiten wordt opgeslagen moet worden afgedekt met een zeil met luchtcirculatie.


Denk aan glazen liften, binnenwanden en vloeren. Bekijk nu ons unieke assortiment glazen voor de leukste tafelmomenten. Kenmerkend voor dit type glas is dat er geen kozijnconstructie tussen de glasplaten zit. Wij van Wenthec Glas kunnen u helpen bij het vervaardigen van deze structurele.


Door het glas op deze manier toe te passen ontstaat een zelfdragende constructie. Het plaatsen van structurele beglazing vraagt een goede planning en afstemming tussen architect en glasbedrijf. Afhankelijk van de plaats van het structurele dichtingsmateriaal (binnen- of buitenblad) en de aanwezigheid van een of meer randen met overstek, kan AGC u het juiste siliconeprofiel en het juiste installatieproces helpen kiezen.

Ervaar maximale transparantie en licht bij de toepassing van structurele beglazing. Zo moeten er zelfdragende constructies worden ontworpen met een maximale inzet van glas. Productgebruik Sikasil SG-kan worden gebruikt als structurele beglazingskit, bij het lijmen van zonnemodules en andere veeleisende industriële toepassingen. Kiosk van structureel glas. De gemeente Dordrecht heeft langs de Merwede een volledig structureel verlijmde kiosk gerealiseerd op een drijvend ponton.


Dankzij de isolerende laag voorkomt de lijm contactcorrosie bij het verbinden van verschillende metalen. De lijmt werkt ook als een elektrische en thermische isolator. Nissink business glass verzorgt ook beloopbaar glas. Volgt meer tekst over glazen vloeren waar u over heen kunt lopen.


Wilt u een beloopbaar glas offerte aanvragen? Wij geven u vrijblijvend een zeer scherpe beloopbaar glas offerte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts