woensdag 27 november 2019

Sikkens vestigingen

Sikkens vestigingen

Onze klanten beoordelen ons met een 2. Bestel snel en ervaar het zelf. Wapexcoating voor de laagste prijs! De beste primers, de laagste prijs! Vandaag bestel morgen in huis. Al vanaf €4- gratis thuisbezorgd.


Sikkens vestigingen

Bent u op zoek naar kwaliteit Verf? Bekijk dan snel ons assortiment! Vind sikkens leiden het nu op Kensaq. Sikkens verf en lak tegen Groothandelsprijzen. Voor 16u = Morgen in huis.


Het grootste aanbod verf online! Je bent van harte welkom om een kijkje te nemen in een van onze verfgroothandels. Onze vestigingen zijn elke werkdag geopend Bezoek de website. Deze website gebruikt cookies om informatie op te slaan op je computer. Sommige cookies zijn nodig om de website goed te laten werken.


Sikkens vestigingen

Anderen helpen ons de werking. Wij staan elke werkdag voor je klaar. Bij ons geldt: Vakmanschap is mensenwerk. Kom gezellig langs bij een van onze vestigingen. Naast Amsterdam, Nieuwegein en Woerden, zijn we tegenwoordig ook te vinden in Alphen aan den Rijn en in Hoofddorp.


Uiteraard ben je ook van harte welkom bij onze overige vestigingen. Kom langs bij een van onze nieuwe vestigingen. Een klantgerichte vestiging ! Er is altijd een filiaal van Jan Sikkes Stoffen en Gordijnen in de buurt. Klanten beoordelen ons met een 9. Als totaalleverancier van verf- en schilder benodigdheden beschikken we over vestigingen en zijn we nog steeds aan het uitbreiden.


Sikkens vestigingen

Kort na de oprichting is ook zoon Roland in het bedrijf begonnen, jaar later gevolgd door zoon Peter. Ook het Nederlandse verkoopkantoor van Trimetal is er gevestigd. Sassenheim is de grootste vestiging van AkzoNobel in Nederland.


Centers zodat AkzoNobel netwerk. Deze vestiging beschikt over een 24-uurs afhaalservice!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts