maandag 11 november 2019

Trui met lichtjes

Trui met lichtjes

Voordelige Familiemode online bestellen. Shop je favoriete merken op Stylight. Gratis verzending via de officiële webstore. Welke wil je hebben: de leukste Truien voor verschillende gelegenheden.


Iedere dag nieuwe items volgens de laatste trends. Bekijk het aanbod en bestel! Ongeacht welke sweater of kerst trui met led verlichting en lampjes je ook kiest, ze zullen zeker de aandacht trekken.


De foute verlichte led kersttruien komen in verschillende maten en kleuren. Een foute kersttrui met lichtjes lijkt de trend van deze kerst te worden. Kersttrui met openhaard en verlichting voor volwassenen. Gebreide kersttrui met een openhaard aan de voorzijde. Deze kersttrui is voorzien van lichtjes voor een extra.


Trui met lichtjes

Deze foute kersttrui ziet er niet alleen vrolijk uit met de 3D pompons en kerstster, hij heeft ook nog echt licht! De lampjes zijn met een schakelaar aan te zetten. Met deze trui ga je zeker opvallen! De tekst die op de trui staat is Do my Baubles Look Big in This? Rudolph kinder kersttrui met lichtjes bestel je tegen de laagste prijs bij Scapino!


Bestel online of bezoek de winkel. De kersttrui is gemaakt van 1 acryl. De verlichting gaat aan door middel van de schakelaar onderin de trui. Naast de 3d elementen hebben we ook truien met lichtjes erop. Wil jij dat je kind de show steelt?


Dan is deze trui wellicht wat voor hem of haar. Foute kersttrui stropdas met sneeuwpop print groen voor heren. Deze grappige sweater voor Kerstmis heeft een print van een stropdas met daarop een sneeuwpop, met de tekst: Merry Christmas. Het is dus geen dikke warme trui en kan prima gedragen worden op. De dames kunnen natuurlijk niet achterblijven met de foute kersttrui.


Bijna al onze modellen zijn unisex dus als je wilt kan je ook prima matchen met je man, maar natuurlijk ook met een vriend of vriendin. Zelfs bij de kindertruien hebben wij een zelfde assortiment samengestel zodat je samen met je kids in heuse Kerststijl kan verschijnen. Dit is het betere breiwerk, dat net zo goed staat op denim, als bij je buitensportbroek en wandelschoenen.


Winterwonderland of rendieren, glitters of prints. Voor een echt kerstgevoel plaatsen we het liefst een kudde rendieren in de tuin, maar een kerstrui met een heerlijke Rudolf met typisch rode neus maakt veel goed. Kies je favoriet en shop snel. Probeer onze eenvoudige ontwerptools of kies een van onze duizenden templates. Donkerblauwe kersttrui met kerstboom.


Deze trui met een klassiek kersttafereel van dwarrelende sneeuwvlokken rond een kerstboom komt met een schakelaar tot leven! Ons favoriete kerstfiguur heeft een gebreide sjaal aan en een kerstmuts op en pronkt met zijn verlichte gewei! De lichtjes zijn in de trui verwerkt en gaan aan door middel van een simpele schakelaar.


Trui met lichtjes

Tegen een groene achtergrond met gebreide ribbelkraag, -manchetten en -zoom. Doorgaan met winkelen Doorgaan naar betalen. Inloggen Spend € more and get Free Shipping! Zo’n foute trui met bijvoorbeeld Rudolph het rendier of een lekker fout motiefje. Blauwe rendier- trui met lichtjes.


Het mag gezegd worden, je valt wel meteen op. Wij Nederlanders houden van opvallen en het dragen van aparte items. Niet alleen met het WK of Koningsdag, maar nu ook tijdens de Kerst willen mensen opvallen met deze ludieke truien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts