woensdag 13 november 2019

Wijzonol 9305

Ideaal product voor de professionele schilders en kritische doe-het-zelvers! Verf tot Korting bij Verfwinkel. De Grootste Online Verfleverancier van Nederland. Altijd binnen dagen geleverd!


Wijzonol vakverf voor professionals. Wij mengen elke kleur in de gewenste verf naar keuze. Kijk ook bij de andere kleuren. Kies een kleur en bestel direct online!


Je kunt dus met één soort verf de hele klus klaren! Deze heeft een matte uitstraling, maar geeft wel een goede kleurindruk. Voor alle houten ondergronden een oplossing.


Die voldoen uiteraard aan alle professionele maatstaven. Bekijk het ruime assortiment van KARWEI. Bespaar tot wel via kiesproduct. Bestel nu online tot korting ! De kleur kan iets afwijken door de instellingen van uw computerscherm.


Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Deze aflak zorgt voor goed buitenschilderwerk op uw houten kozijnen, ramen, deuren en gevelbetimmering. De makkelijk verwerkbare verf is toepasbaar op bestaand schilderwerk en voorbehandeld hout, metaal en kunststof. Door onze enorme voorraad kunnen wij u, naast een absolute bodemprijs, nog een unieke service bieden: voor 23:uur bestel de volgende dag bezorgd!


Wijzonol 9305

Zowel voor de professionele schilder als de particuliere doe-het-zelver, waar dan ook in Nederland. Kan aangebracht worden over intacte (oude) alkydhars verflagen of over grondlak en lbh systeemgrondlak. Met dit handige éénpotsysteem kun je gronden en aflakken met hetzelfde blik verf. Het product is succesvol aan uw winkelwagen toegevoegd. Belangrijkste eigenschappen: Geen aparte grondlak nodig.


Deze aflak is de ideale afwerking voor goed buitenschilderwerk op uw houten kozijnen, ramen, deuren en gevelbetimmering. Op zoek naar verf van top kwaliteit? Levertijd - werkdagen. Vochtregulerende, halfglanzende verf op basis van alkydhars. Daarvoor kijk je op Kieskeurig.


Het artikel is uitverkocht. De ideale afwerking voor al uw ramen, kozijnen, deuren en gevelbetimmering. Bijzonder duurzame, dekkende lakverf met een fraaie hoogglans op basis van alkydhars. Artikel van Volgende. Gratis levering op Noord- en Zuid-Beveland.


Goed glansbehoudHoge dekkrachtDuuzaamheid. Het is overschilderbaar na ongeveer uur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts