vrijdag 22 november 2019

Rolgordijnen landelijk

Goedkoper Dan In De Winkel. Bestel Nu Een Gratis Kleurstaal! Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist. Leuk wonen hoeft niet duur te zijn!


Thuisbezorgd of gratis afhalen in de winkel. Kies uit 9producten vanaf € 100.

Bij een landelijk interieur denk je aan wonen op het platteland met de rust en gezelligheid die hier bij hoort. De keuze voor raamdecoratie binnen deze stijl is breed. Zo passen onze rolgordijnen perfect in een landelijk interieur. Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden na het zien van de onderstaande productfoto’s?


Ga naar het product rolgordijnen om uw product samen te stellen. Bekijk hier de foto’s van de rolgordijnen en klik op de foto voor een vergroting. Gezellig landelijke gordijnen voor keuken en tuinkamer.


Gordijnstof met onderwerpen uit de tuin zoals veldbloemen, kruiden, fruit en groenten.

Evenals gordijnstoffen met thema`s van de boerderij zoals het boerenleven en ook de dieren zoals kippen, eenden en honden. Verder zijn ze makkelijk in het gebruik. Rolgordijnen hebben namelijk een eenvoudige, minimalistische en tijdloze uitstraling. De gewenste lichtinval bepaal je eenvoudig door het rolgordijn op te halen of te laten zakken.


De mogelijkheden voor een rolgordijn zijn groot, ze zijn namelijk in veel maten en uitvoeringen leverbaar. Ook wanneer je een landelijk interieur hebt, kunnen je gordijnen daar een prachtig accent aan toevoegen. Kies bijvoorbeeld voor mooie transparante vouwgordijnen, hangende gordijnen met grote lussen of rolgordijnen met kantelen structuur aan de onderzijde. Houdt u van een moderne stijl, een landelijk tintje, strak en stoer, een beetje retro of bent u juist meer een romantisch type? Het maakt eigenlijk niet uit: een rolgordijn komt in ieder interieur uitstekend tot zijn recht.


Deze kleur rolgordijn geeft veel warmte en sfeer en kan het beste met andere natuurlijke kleuren gecombineerd worden, zoals in een landelijk intreieur. Stoer landelijk Stoer landelijk wonen staat voor puur wonen. U voelt zich behaaglijk in een ambiance vol natuurlijke kleuren en materialen die een warme uitstraling geven.


Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Dit elegante duo rolgordijn is een slimme keuze voor de moderne woning en kan een stijlvol alternatief zijn voor de traditionele rolgordijnen en jaloezieen. Het rolgordijn heeft twee afwisselende parallellen van ondoorzichtige en transparante stof.


Door het toepassen van ton-sur-ton (verschillende tinten van dezelfde kleur) ontstaat er een rustig geheel in de slaapkamer. Modern landelijk interieur.

Kies bij een modern landelijk interieur voor één basis, zo houd je het rustig. Combineer daarnaast modern en landelijke stijlen met eenvoud als verbindende factor. Zachte natuurlijke tinten, steigerhouten meubels en strakke hoeken doen het altijd goed in een landelijk modern interieur.


Een sierlijke kettingbediening, of wellicht is een stangbediening de juiste keuze. Denkt u ook eens aan bediening d. Wie in de keuken iets leuks wil creëren kan kiezen voor leuke en sfeervolle keukengordijnen. Dat krijg je met een semi-transparant rolgordijn en inbetween-gordijn ‘Jazz 12’, dat opgestikte biezen heeft en geconfectioneerd is met ringen van ‘oud zilver’.


Dát wat precies bij je past: wooninspiratie voor jou! Op deze pagina vind je alles op het gebied van wooninspiratie, woontrends, stijlen en tips voor in huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts