vrijdag 15 november 2019

Sigmulto effino kleurenkaart

Sigmulto Effino Supermatt. Hoeveelheid kan u vermenigvuldigen met het te schilderen. Met twee toepassingen levert dat niet minder dan decoratieve resultaten op. Decoratieve wandafwerking met metallic effect voor binnen op basis van kunstharsdispersie.


Reinigen met een geschikt reinigingsmiddel. Grondlaag aanbrengen met een kortharige nylon vachtroller. Afhankelijk van de variant wordt die geleverd met handgeschilderde of geprinte stalen van de applicatie-effecten. De Supermatt- kleurenkaart geeft een goede indicatie. Meerkleurige wandafwerking die in functie van de applicatiemethode esthetische aspecten geeft: stucco of marmer.


Benyttes til dekorativ overfladebehandling af. SIGMULTO EFFINO VEILIGHEIDSINFORMATIEBLAD ProductnaaOverige middelen ter Niet beschikbaar. De ondergron de wijze van applicatie en de kleurkeuze zijn bepalend voor die uitstraling.


Supermatte watergedragen decoratiemuurverf met subtiel schaduweffect voor binnen. Toe te passen op vlakke en gladde minerale ondergronden. Met dit product kunt u zowel een stucco- als een marmereffect realiseren. De pleister is snel en gemakkelijk te verwerken.


Zo zijn voor het stucco-effect of het marmereffect slechts twee bewerkingen nodig. De wijze van aanbrengen bepaalt het. Bepalend daarvoor zijn onder meer de ondergron de kleurkeuze en de applicatie.


Hoe gladder de ondergrond en hoe donkerder de verfkleur, des te groter de dieptewerking en des te contrastrijker het schaduwspel. Die zorgen onder invloed van dag- en kunstlicht voor een verrassende reflectie in het interieur. De kleuren kunnen veranderen door de vorm van de ondergrond. Zo beïnvloeden gebogen en ronde vlakken de kleurtonen. Beskrivelse Dekorationsprodukt med et helmat blødt velouragtigt udseende.


Anvendelse Til dekorativ overfladebehandling af vægge i repræsentative lokaler som f. Op te kleuren op de kleurenmengmachine en zeer gemakkelijk te verwerken. De verf is verkrijgbaar in reflecterende metaalkleuren die het licht op verrassende wijze weerspiegelen in het interieur. Tevens te gebruiken als afwerking van ProGold Glasweefsel met een fijn dessin. KENMERKEN - Subtiel schaduweffect. Imagine being in Florence, Rome or Venice and breathe in the real Italian atmosphere.


Now you are able to transform your desired area into something unique. Precies zoals je dat voor ogen hebt en in hoge kwaliteit, waardoor het daar in ieder geval niet aan zal liggen. Korting tot wel Gratis verzending vanaf euro Voor 16:bestel volgende dag in huis.


REACH), Bijlage II, zoals gewijzigd bij Verordening (EU) nr. Milieuvoorzorgsmaatregelen Dicht het lek als dat zonder risico kan. Verwijder verpakkingen uit het gebied waar gemorst is. Overige gevaren die niet : leiden tot classificatie Geen bekend.


Zie rubriek voor meer informatie over gezondheidseffecten en symptomen. Betreffende persoon in rusttoestand brengen en warm houden. Bij onregelmatige ademhaling of ademstilstand kunstmatige beademing toepassen.


Hochwertige, dekorative Spachtelmasse mit mattem Stucco- Effekt für innen. Zur individuellen, dekorativen Gestaltung von Wandflächen in Hotels, Geschäftsräumen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts