donderdag 14 november 2019

Triple glas

Tripple glas op maat kopen? Eenvoudig bestellen in stappen. Wij helpen je met de juiste keuze. Kies eenvoudig de juiste beglazing. Dubbel glas van hoge kwaliteit.

Triple HR Glas van hoge kwaliteit. Bespaar tot wel via kiesproduct. Vind driedubbel isolatieglas. Prijs driedubbel glas ( triple glas ). We geven graag advies en een goede prijs!


Daarom hebben we enkele soorten in ons assortiment opgenomen. Mocht u nog vragen hebben over triple of driedubbel glas neem dan gerust contact met ons op. Hoeveel kost triple glas ?

Steeds meer mensen kiezen er vandaag de dag voor om te investeren in triple glas voor hun woning. Dit is een logische keuze, want de isolatiewaarde van triple glas is zo hoog dat ze kan zorgen voor een aanzienlijke besparing op je energiefactuur. Wat is nu driedubbel glas ? Enkel glas is gewoon enkel glas van vroeger. Wij hopen u hiermee uw vraag te hebben beantwoord.


Met vriendelijke groet, Team. Er is wel een kanttekening: standaard triple glas laat minder licht en zonnewarmte door dan dubbel glas en enkel glas. De ideale oplossing voor dit probleem is het gebruik van een speciaal type triple glas , die super-isolerende eigenschappen combineert met een zeer hoge lichttransmissie en zontoetredingsfactor. Er moet echter wel gekeken worden naar de sponning, omdat deze groter is bij. Kan het in uw woning en is het nuttig?


Bohaco geeft persoonlijk advies. Kozijnen voor triple glas zijn er in alle materialen: hout, kunststof, aluminium of staal met thermische onderbreking. Bent u benieuwd naar de kosten en besparing? Het beste uit de bioscoop als eerste thuis. Geen abonnement, betaal per film.


Transformeer je Keuken met onze grote selectie aan accessoires. Bekijk nu ons unieke assortiment glazen voor de leukste tafelmomenten.

Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen. Dit zal naarmate het glas meer wordt besteld en geproduceerd goedkoper worden. Niet in alle kozijnen is het mogelijk om driedubbel glas te plaatsen.


Het glas is namelijk zwaarder ten opzichte van enkel glas en dubbel glas. Profiteer van premies en subsidies. Deze platen zijn bedekt met een dun folie wat de warmte weerkaatst en de spouwen met een edelgas waardoor er nog minder warmte naar buiten kan. In de tabel die volgt zie je de kosten van een. U-waarde voor de gevel daarmee ook wordt ge-haald.


Daarmee gaan we echter voorbij aan de voordelen van triple glas. Lagere Ug-waarde In vergelijking met gewoon dubbelglas heeft triple glas een lagere Ug-waarde. Het getal geeft aan hoe groot de warmtestroom door een constructie is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts