vrijdag 15 november 2019

Vriesco house of happiness

Kamers vrij in Inhouse Hotel. Mis de Aanbieding van de Dag niet. Boek uw hotel nu, tot korting! Origineel, uniek en sfeervol. Zo kun je altijd gordijnen kopen die precies passen bij jouw huis.


A House of Happiness maakt voor iedereen de gordijnen op maat!

Wij heten je van harte welkom in ons Experience Center, waar wij je graag van deskundig advies voorzien. Zo zijn er verschillende plooi-mogelijkheden (enkele, dubbele of triple). Ook kun je gordijnen op ringen laten maken of ze laten confectioneren met de Happy Wave. Bij bijna onze gehele collectie zijn beide kanten van de stof mooi.


Advies aan huis wanneer het je uit komt. Deskundig, gratis en vrijblijvend. The House of Happiness curtain fabrics are available in various densities and in a wide variety of styles and patterns.


Curtain fabrics make a room cosy, absorb noise and preserve your privacy.

Stap 1: kies je stof, Stap 2: creëer je gordijn en Stap 3: kies je dealer. In drie eenvoudige stappen bestel je nieuwe gordijnen, vouwgordijnen, vitrage en overgordijnen geheel op maat en naar jouw wens. Wat begon als een bescheiden Nederlands bedrijfje is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal succes. Met dit merk profiteert u van volop keus en een prima kwaliteit voor een zachte prijs. Eigen creativiteit staat hoog in het vaandel.


Vriesco gordijnen of: A HOUSE OF HAPPINESS met a house for everyone. Bij Wensgordijnen op maat gemaakt. Een vrolijke huislijke collectie met gordijnen en inbetweens, die van uw huis een thuis maakt. Al meer dan jaar is House of Happiness marktleider in op maat gemaakte gordijnen.


Alle wensen op het gebied van raambekleding en raamdecoratie kunnen wij vervullen, van plooi- en ringengordijnen tot vouwgordijnen. Exact op de maten van jouw raam gemaakt. Wij maken uw gordijnen gratis op maat en zorgen dat uw bestelling binnen werkdagen bij u wordt afgeleverd.


Het is het 31e Friese bedrijf dat dit predicaat uitgereikt kreeg. Na de uitreiking van het predicaat is de bedrijfsnaam gewijzigd in Royal Vriesco. Op gebied van duurzaamheid ziet Vriesco zich als een voorloper in de branche. Melden Sie sich noch heute bei LinkedIn an – völlig kostenlos.


Op maat gemaakte gordijnen, uit de eigen ontwerpstudio en verrassende dessins en trendy kleuren. Waar meer dan 1jaar ambachtelijk maatwerk, word gecombineerd met innovatie en functionaliteit, zoals.

Nederland (Leeuwarden, Waddinxveen, Deventer en Eindhoven) en een kantoor in Antwerpen, België. Dit jaar bestaan we 1jaar en afgelopen mei hebben we het predicaat Koninklijk gekregen. Hier zijn we erg trots op. Kijk Op Onze Website Voor Meer Informatie Wat mag je van ons verwachten?


Zoals voor de gordijnen o. Wij bieden uitsluitend de bekende kwaliteitsmerken aan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts