zondag 17 november 2019

Tuinkussens opbergen

Altijd de laagste prijsgarantie. Binnen dagen gratis thuisbezorgd! Zoek naar tuin kussens op de nieuwe KensaQ. Ontdek nu ons uitgebreide assortiment tuinkussens.


Creëer buiten ook een thuisgevoel!

Tuinkussens opbergen in de winter. Als de zomer voorbij is, moet je jouw tuinkussens voor een langere tijd opbergen. Want de kussens zijn eigenlijk te leuk om niet te gebruiken. Bij Kees Smit adviseren we om tuinkussens in de winter altijd binnen op te bergen op een droge en vorstvrije plek. Praxis biedt diverse opbergboxen.


Van tuinkussenbox, speciaal om je tuinkussens in te stoppen, tot een grote ronde opbergmand voor al je tuingereedschap of speelgoed. Ook heb je keuze uit diverse merken: Keter opbergboxen, Biohort opbergkoffers en verschillende andere opbergmanden. Om extra lang van je tuinkussens te genieten, raadt Tuinmeubelland aan deze droog en netjes op te bergen.

Dit geldt voor zowel tuinstoelkussens, sierkussens als loungekussens. Het opbergen van de tuinkussens verlengt ook de levensduur van de kussens. In deze blog lees je handige tips om je tuinkussens op te bergen.


De hiervoor genoemde tips over het opbergen van tuinkussens , gelden voor tijdens de zomerperiode. Ga je jouw tuinkussen langdurig opbergen , dan is ons advies altijd om tuinkussen binnenshuis op te bergen. Je doet er goed aan om de tuinkussens op te bergen op een droge plek, bijvoorbeeld in de bijkeuken, schuur of op. Let er bij het gebruik van een kussentas altijd op dat een kussentas een rits heeft en daarom dus niet helemaal waterdicht is.


Bewaar de kussentassen dus altijd op een droge plek met een droge ondergrond. Zorg ook altijd goed voor dat de kussens door en door droog zijn alvorens deze op te bergen. Een tuinkussen opbergtas is handig, beschermt de kussens en ruimt makkelijk op. Kies een maat waar je tuinkussens goed in passen en bestel eenvoudig.


Een kussenbox houd je tuinkussens mooi en droog in de zomerperiode en is een praktische oplossing als je jouw terras moet opruimen na een lange dag buiten. Als je een grote opbergbox voor kussens koopt, kun je ook gemakkelijk en snel kinderspeelgoed en andere kleine dingen opbergen , zodat ze niet in de tuin rondslingeren, bijvoorbeeld wanneer je gasten krijgt voor een barbecue. Een kunststof opbergbox of een hoes beschermt jouw kussens en tuinsets en houdt ze langer mooi.


Polyester hoezen zijn weerbestendig en waterdicht en geven je langer plezier van je mooie tuinset. Zo hou je ruimte in je schuur en blijven de kussens prachtig! Bruine tuin opbergbox met hout patroon.

Keuze uit meer dan opbergkisten! Opbergkisten nu al vanaf €195. Kies uit 7producten vanaf € 60. Met onze opbergers voor buiten ruim je de spullen in je tuin of balkon netjes op.


Aan het eind van het seizoen de tas met kussens op een droge, koele plaats binnenshuis opbergen. De opbergboxen van Kees Smit Tuinmeubelen dienen uitstekend als tuinkist. Je tuinkussens wil je natuurlijk zo lang mogenlijk mooi houden, daarom heeft tuinhoezenonline.


De boxen met het deksel bovenop zijn daarom niet alleen handig voor tuinkussens , maar voor zo veel meer. Zo kunt u eenvoudig hier uw gele zakken voor plastic opbergen. Heeft u veel dieren in de tuin zoals kippen of heeft u misschien wel meerdere honden? De inhoud bedraagt 1liter. Echtter is de kist niet waterdicht.


De kist kan op slot door middel van een hangslot. Maar wat doe je met je pas aangeschafte tuinkussens ? Een kussenbox verlengt de levensduur van je tuinkussens , zodat je ze langer kunt gebruiken! Deze wordt niet meegeleverd.


Dan heb je een ruime keuze bij Tuinmeubelland. Na een heerlijke zomerse dag is het altijd raadzaam om de tuinkussens goe droog en zandvrij op te bergen. Je weet immers maar nooit of het misschien nog gaat regenen die nacht.


Naast het opbergen van tuinkussens is het ook fijn om tuingereedschap en kinderspeelgoed netjes op te ruimen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts