vrijdag 8 november 2019

Steigerhouten loungeset met kussens

Mtuininspiratie bij Fonteyn. Stoere steigerhouten loungesets! Bekijk ons aanbod nu online. Profiteer van Korting op het hele assortiment en gebruik de code 15feest.


Het Emma kussen gratis thuisbezorgd met geld-terug-garantie.

Welkom bij Dijkhuis Meubels B. Steigerhouten lounge hoekbank inclusief kussens. U bevindt zich op de pagina lounge hoekbanken. Hier bestelt u snel en gemakkelijk uw complete hoekbank met of zonder kussens. De soorten stof en kleuren kunt u vinden onder het tabblad kussens op iedere productpagina. Iedereen die de woorden ‘doen’ en ‘zelf’ in ‘doe-het-zelf’ echt eens na wilt leven, moet dit pakket voor een zelf te bouwen loungeset in huis halen.


Zo maak je zelf een Loungeset met kussens en hocker, om lekker te relaxen! Het bouwpakket bestaat uit op maat gezaagd steigerhout , kussens , schroeven.

Het steigerhout is geschuurd en behandeld met een matte witte verf. De loungeset zoals afgebeeld is met extra diep zitvlak van cm. De love seat is aan te passen in kleur en maatvoering. Bijbehorende kussens voor de love seat is in elke maat mogelijk.


Deze steigerhouten loungeset met kussens is een blikvanger in je tuin. Is de loungeset bedoeld voor buiten? Dan raden wij aan om te kiezen voor de behandeling tegen weersinvloeden. We hebben de keuze uit strakke kussens of plofkussens in de rug en verder kunt u kiezen uit verschillende stoffen.


Bij de steigerhouten loungeset kunnen we ook passende kussens leveren. In de hoekmodellen hebben we verschillende varianten, namelijk een steigerhouten hoekbank met doorlopende rugleuning of een hoekbank met tafel in de hoek. Deze moderne steigerhouten loungeset is geschikt voor zowel binnen als buiten. De loungebank is uitstekend te combineren met een speciale kussens voor extra zitcomfort. De kussens zijn niet inbegrepen, maar zijn apart leverbaar in elk gewenste kleur.


Vraag naar de mogelijkheden van deze steigerhouten loungeset. Onderhoud van je steigerhouten. Met een steigerhout loungeset kun je heerlijk ontspannen in je eigen tuin.

Breng het huiselijke naar buiten en zorg ervoor dat je met het complete gezin of een stel vrienden kunt genieten van het heerlijke weer. De heerlijke kussens zorgen ervoor dat je buiten geniet van het comfort wat je normaal alleen binnen gewend bent. Steeds meer mensen kiezen dan ook voor een meubel van dit robuuste hout.


De Goedkoopste in Nederland! Bestel ook online bij Leen Bakker. Ruim Assortiment, Topkwaliteit! Model is dus een erg ruimtelijke loungeset.


Voor een goede comfortabele zithoek met volwassenen adviseren wij een set van 2. Veel voorkomende combinatie sets van steigerhout zijn bijvoorbeeld een hoekbank met een loungestoel erbij of een vierkante steigerhouten tafel (maatwerk, bij steigerhout meubels in een andere maat) met rondom bankjes. Wilt u een afwijkend model of afwijkende maat bestellen, waarvan de prijs niet te vinden is op onze site? Als u de kussens van uw loungeset wilt vervangen, is er geen beter adres te bedenken dan Kussenhoezengigant.


BIj ons kunt u zeker zijn van kwalitatieve kussens met een prachtige uitstraling. Smaken verschillen en dit is waarom wij de kussens voor de steigerhouten bank geheel op maat voor u maken. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!


Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Zoekt u kussens voor uw steigerhouten loungemeubel? Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Kies hieronder om welk soort steigerhouten loungemeubel het gaat, loungebank, lounge hoekbank, lounge stoel of natuurlijk loungeset van steigerhout.


Gedroogd steigerhout : Je moet altijd een steigerhouten loungeset maken van gedroogd steigerhout. Het drogen van steigerhout kan tussen de tot weken duren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts