dinsdag 12 november 2019

Theelicht glas

Bestel nu jouw favoriete windlicht van Glas. Meer geluksmomentjes thuis. Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Laat je inspireren door het aanbod.

Shop jouw artikelen bij Wehkamp. Vind items binnen jouw budget. Transformeer je Keuken met onze grote selectie aan accessoires.


Dit theelicht is gemaakt van dik glas en bestaat uit onderdelen, het theelicht , een opengewerkte metalen deksel en een glazen waxinelichthouder. Fraai vormgegeven theelicht van geperst glas. De binnenkant is bekleed met een folie.


Verkrijgbaar in de pastelkleuren wit, geel, limegroen, lila en grijs in parelmoer effect.

Neem contact op met je bouwmarkt. Met deze theelichthouder kan een theepot langer op temperatuur blijven. De theelichthouder is makkelijk te gebruiken u plaats een theelichtje in het rechaud en de theepot wordt verwarmd.


Ook voor andere theelichthouders bent u bij ons aan het juiste adres. Menu theepot met theelicht zwart met glas en chroom. Moderne theepot van het merk menu, glas met chroom en plastic dop, inclusief een houder voor losse thee ik. Theelichthouders of waxinelichthouders zijn naast decoratief, ook sfeerverhogend tijdens het branden van theelichten. De theelicht glazen kleuren het licht van de vlam en veel waxinelicht houders (de photophores) geven een mooi schijnsel via de diverse openingen in het aardewerk.


Een geurtheelicht voegt hier nog een extra dimensie aan toe. Set van Kerst theelicht houders van glas met glanzende afwerking - Glanzende theelichthouder - Kerstdecoratie binnen - Kerstaccessoires - Christmas Forever. Theelicht Glas € 1Een mooi glazen theelicht met een diameter van 1cm. Het theelicht heeft een diameter van 7. Wij leveren één van de twee varianten.


Doordat er een beperkte voorraad is, is er helaas geen keuze mogelijk. Enkelwandige glazen theelicht.

Dit theelicht is zowel gezellig als duurzaam. Geschikt voor alle Verona theepotten. Deze lijn is namelijk gemaakt van gerecycled glas.


Zorgt voor gezellig sfeerlicht en is leuk te combineren met de bijbehorende vaasjes en smaller theelicht. Kaarshouder in gekleurd glas TamagniDe kaarshouder Tamagni. Vermenigvuldig de zachte gemoedstoestanden door de kleuren van de Tamagni-kaarshouder te mengen.


Deel uw product ervaring en plaats een review. En uit glas , metalen en kristal theelicht glas. En of theelicht glas ja is. Daarbij werden ze in een klein rechaudje geplaatst, dat op zichzelf metonymisch ook een theelichtje wordt genoemd.


Tegenwoordig worden waxinelichtjes tijdens de wintermaanden en vooral rond kerst veel gebruikt als sfeerverlichting in plaats van kaarsen. Veel waxinelichthouders zijn van glas , maar ook metaal en keramiek zijn gangbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts