dinsdag 19 november 2019

Wondsnelverband 6x8

Snelverbanden en verbandmiddelen zijn steriel verpakt om besmetting van de wond te voorkomen waardoor deze sneller en mooier geneest. Een Quick wondsnelverband is een steriel vochtopnemen niet verklevend wondkussen, waaraan een korte en lange zwachtel vastzit. Wondsnelverbanden zijn in maten verkrijgbaar waarbij nr het grootste wondkussen heeft.


Het verband zit opgevouwen verpakt. Waarom een wondsnelverband ? Sterk absorberend wondkussen.

HeltiQ bij de grootste en voordeligste drogist van Nederland: gratis verzending vanaf euro. Het wordt ingezet als eerste hulp verbandmiddel voor snelle afdekking van bloedende wonden. Door de hechtpleisterstrips aan beide zijden van het fixatiewindsel is het verband snel en eenvoudig vast te zetten.


Het wondsnelverband met hechtpleister is een steriel non-woven snelverband voor het verlenen van eerste hulp, met hechtpleister. Het snelverband heeft een hoog absorptievermogen, is sterk, zacht, hypoallergeen en ventilerend. Het geheel is gecomprimeerd gevouwen.


Voor han voet, arm of been. Wat is een wondsnelverband ? Een zijde bestaat uit elastisch windsel, andere zijde een hechtpleister.

Gaasje met aan beide uiteinde een zijden pleisterstrip, totaal ong. Een wondsnelverband is makkelijk in een paar stappen te kopen. Meer informatie over een wondsnelverband kunt u vinden op wehbo. Kenmerken Samenstelling wondkussen viscose en polyester Aan één zijde voorzien van een elastisch windsel.


Deze non-woven uitvoering bestaat uit een elastisch windsel met een non-woven niet-verklevend wondkussen. Deel hier uw ervaring met dit product. Reviews die geen betrekking hebben op een product-ervaring, maar b. De andere zijde is voorzien van een lang elastisch windsel met hectpleister.


Dit praktische tasje biedt direct hulp bij de behandeling en verzorging van kleine ongelukken in en rondom je huis. De Kruidvat Eerste Hulp Set bevat onder andere. Koffer wordt geleverd met de volgende inhoud: artikel nr.


Beoordelingen Er zijn nog geen beoordelingen. Aan beide zijde is het wondsnelverband nr. Noba wondsnelverban 6xcm. Dit wondsnelverband kun je met één hand eenvoudig om te doen.


U vindt hier bovendien verschillende soorten snelverband en wondsnelverband in diverse maten. Deze zijn belangrijk voor de wat grotere verwondingen, als een pleister niet voldoende is. Bestaat uit een hechtpleister met een non-woven niet verklevend wondkussen van viscose en polyester.

Steriel snelverband voor eerste hulp. Zeer hoog absorptievermogen, hyperallergeen, sterk en zacht, ventilerend. Dé BHV Webshop vind je bij Janhofman. Een steriel gaasje met een vochtopnemend kussentje voor op de wond. Deze zitten vast aan een korte en een lange zwachtel, die eindigen.


De wondsnelverband is samengesteld uit polyester, viscose en is voorzien van een aluminiumlaag. Dit verband is gamma gesteriliseerd en individueel verpakt verkrijgbaar per stuks. Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts