woensdag 20 november 2019

Verlichtingsadvies

Met verlichting breng je sfeer in elke kamer en zorg je voor een aangename en gebalanceerde omgeving. Welke soorten verlichting er zijn en hoe je een geslaagd lichtplan kan opmaken vind je terug in onderstaande artikels. Naast het feit dat het één van de belangrijkste sfeermakers van uw interieur is, is functionele verlichting ook noodzakelijk. Professioneel verlichtingsadvies : het is het geheim achter een ruimte met sfeervolle, maar ook functionele lampen.


Hoeveel lichtpunten heb ik nodig om de ruimte volledig te verlichten? Op welke hoogte moet ik de lamp hangen?

Waar plaats ik sfeerlicht? Het zijn allemaal vragen waar een verlichtingsadvies van INlicht antwoord op geeft. Ben je op zoek naar de juiste verlichting? En heb je de vragen: in welke lamp doe ik wat voor lichtbron en welke lichtbron geeft welk licht?


Het verlichtingsadvies is een voorstel voor zowel het type licht als het type armatuur (lamp). Het portfolio geeft een indruk van de invulling van het advies. Klik hier om naar het portfolio te gaan.


Met de juiste sfeer prikkelt u de zintuigen van de potentiële klant.

Maar licht zorgt er ook voor dat uw klant zich comfortabel en op zijn gemak voelt en zodoende in de stemming komt om uw producten aan te schaffen. Juist dan is goede verlichting is daarbij van essentieel belang. Om verkeerde lichtinval en schaduweffecten te kunnen voorkomen, is een goed verlichtingsadvies voor kantoorruimtes erg waardevol. Je account werd succesvol aangemaakt.


We hebben een e-mail verstuurd naar e met daarin een activatielink. Klik door op deze link om je account te activeren. Elektrische installatie en woningventilatie te Kontich. Ook LED verlichting en zonnepanelen.


De Brasserie Restaurant Hoogh Bezoeck gevestigd in Veghel benaderde INlicht voor een verlichtingsadvies. De op maat gemaakte armaturen geven de lampen een warme en sfeervolle ambiance. Door middel van langere kabels kunnen de armaturen op elke gewenste plek ten volle tot zijn recht komen. Goed afgestemde verlichting geeft je interieur de sfeer die je nodig hebt om lekker te werken, te lezen.


Uw luxe woning voorzien van professionele verlichting, wij ontwerpen en helpen u bij uw lichtplan. Deskundig advies samen met uw architect, interieurstilist of installateur. Kom vrijblijvend langs in onze showroom, en laat u overtuigen van de mogelijkheden met licht voor uw woning.


Het aangeven van voldoende en juiste aansluitpunten en schakelmateriaal kan een onderdeel van het advies zijn. Door goed na te denken over de plaatsing van de wandcontactdozen, kan de verlichting efficiënt worden geplaatst. Het bewust uitkiezen en correct plaatsen van verlichting is erg belangrijk voor onze woonomgeving, binnen en buiten.

Verlichting kan een ruimte maken of breken. De juiste verlichting heeft invloed op je. Dus wilt u met kleur aan de slag in het interieur van uw huis of bedrijf, dan kan een lichtplan niet achterblijven.


Licht kan je interieur maken of breken. Koop je nieuwe verlichting, dan kan je interieur er plots helemaal anders uitzien. Net daarom is juiste verlichting zo belangrijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts