vrijdag 30 november 2018

Krijtbordverf wit

Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Deze verf kan op bijna iedere ondergrond gebruikt worden, waardoor veel mogelijkheden zijn voor school,- mededelingen- en menuborden, op kinder-, studeer- en werkkamers in de horeca en op kantoren. Het is geschikt voor krijt en krijtstiften.


Schoolbordverf is een muurverf waarmee je zelf de maat en de vorm van een schoolbord creëert. Gebruik een schoolbord voor to-do lijstjes, vrolijke spreuken, boodschappen of als bijzondere ondergrond waar je kinderen op kunnen tekenen.

Door witte of gekleurde krijtjes te gebruiken, creëer je een speels en gezellig effect. Verander elk oppervlak in een waar krijtbord met de schoolbordverf van KARWEI. Extra mat en goed dekkend. Kom bij ons langs of bestel direct online!


Toen wij anderhalf jaar geleden in dit huis kwamen wonen, waren alle deuren nog grijs. In de voorjaarsvakantie heb ik samen met een vriendin een start gemaakt om alle deuren wit te verven. Ik wil al een lange tijd krijtbord verf op een deur hebben om dingen op te schrijven.

We hebben drie lagen aangebracht, zoals de instructie was. Daarna heeft ons zoontje met gekleurd krijt geteken het ging er redelijk goed terug af, maar er blijft toch een heel lichte gekleurde waas achter. Geef je muur een laag zwarte schoolbordverf. Het geeft een mooie, matte uitstraling maar heeft nog een tweede functie. Namelijk die van memobord!


Zo kun je elke dag een nieuwe tekst of tekening op je muur tekenen. Leef je uit met witte of gekleurde krijtjes. De KARWEI schoolbordverf mat zwart 5ml is een schoolbordverf die goed beschrijfbaar is met krijt.


De verf is geschikt voor muren en houten oppervlakken, zoals. Met de schoolbordverf van Levis, Ambiance Tablo, wordt een saaie muur in een handomdraai een creatieve krijtmuur. Laat je inspireren door deze filmpjes.


Leuk schoolbord gemaakt van hout. De kleur van het teken schoolbord is wit. Product informatie en inhoud set:- Schoolbord- Incl. Bestel online of kom naar één van onze winkels.


Kwantum, daar woon je beter van!

Dat komt door de samenstelling van schoolbordverf. Eigenlijk is schoolbordverf of krijtbordverf uiterst matte verf. Er is veel matteringsmiddel aan de verf toegevoegd waardoor de structuur van de verf open wordt. Als je heel erg matte verf hebt is de structuur zo ‘beschadigd’ en open dat krijt er op blijft hechten. Als je schoolbordverf aanschaft, zijn creatieve ideeën welkom.


Je kinderen kunnen al hun fantasie kwijt op de muren met schoolbordverf. Op de wanden kunnen zij met witte of gekleurde krijtjes een geheel eigen effect creëren. Je kunt zelf de vorm en grootte bepalen van het oppervlak dat je gaat schilderen.


Hierdoor is het voor je zoon of dochter precies duidelijk waar ze hun creatieve uitspattingen kwijt. Verf eens een muur met schoolbordverf! Door met schoolbordverf te schilderen kun je met krijt tekenen en schrijven op een muur.


Bekijk online het Verf-assortiment van Action op Action.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts