donderdag 22 november 2018

Radiogestuurde wandklok

Alle wandklokken vind je op beslist. Bestel simpel jouw klokken online. Alle merken voor de laagste prijs. Meerdere aanbieders online. Altijd de beste deal voor jou.


Het grootste online winkelcentrum.

Bekijk ons unieke assortiment klokken. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online.


Mooie en duidelijke wandklok die zendergestuurd (Radio controlled) is uitgevoerd. De wijzerplaat is wit en voorzien van arabische cijfers. Ze kunnen dan naar de uur positie gaan maar ook.


AMS matzilveren wandklok met radiogestuurd uurwerk met slinger.

De wiijzers worden beschermd door. De moderne wandklokken zijn uitgevoerd met een Duits kwaliteitsuurwerk en lopen exact op tijd. Op de uurwerken wordt daarom ook drie jaar garantie gegeven.


Het materiaalgebruik voor onze moderne wandklokken bestaan voornamelijk uit rvs, chroom, glas en trendy houtsoorten. Deze ontvangt de tijd via een radiografisch signaal - het DCF-signaal - vanuit de atoomklok in Frankfurt. Wandklokken koop je eenvoudig online bij bol. Daardoor wijkt een radiografische klok nooit meer dan enkele milliseconden af van de tijd.


Met een radiogestuurde klok, ook wel DCF-klok genoem ben je dus verzekerd van een nauwkeurige weergave van de tijd. Klokken koop je eenvoudig online bij bol. Bent u op zoekt naar een prachtige wandklok ? Wij hebben wandklokken in allerlei maten en soorten van Slinger klokken tot keuken wandklokken.


Wij zijn de internet specialist in AMS klokken, heeft u een vraag over een klok neem dan gerust contact op met onze klantenservice. De radiogestuurde klok ontvangt automatisch keer per dag een radiosignaal. Het ontvangen van dit signaal neemt 3-minuten in beslag. Tijdens gedwongen DCF-ontvangst, door de REC-knop (3) seconden ingedrukt te houden, zal de klok zich op uur zetten en begint het met het ontvangen van het radiosignaal (dit duurt 3-minuten). Vergelijk radiogestuurde klokken.


Hierdoor pak je altijd de beste prijs! Alleen betrouwbare webshops en vaak gratis verzending.

Op werkdagen voor 22:bestel morgen in huis. Koop bij online huishoudwinkel Blokker. Gratis verzending vanaf €4-. Kies dan voor een van de stille klokken uit ons assortiment.


Met behulp van de filter aan de zijkant van de pagina selecteer je eenvoudig alle wandklokken met een uiterst stil uurwerk. Wil je er bij de overgang van zomer- naar wintertijd niet zelf aan hoeven denken om de klok te verzetten? Een radiogestuurde wandklok doet dit automatisch voor jou!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts