woensdag 21 november 2018

Hr++ glas kosten per m2

Gratis Offertes binnen minuten van Glaszetters bij u uit de Regio! Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties. Bekijk nu ons unieke assortiment glazen voor de leukste tafelmomenten. Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen. De kosten voor HR glas zijn ongeveer € 2- tot € 4- per m².


Dit is alleen de prijs van het glas. Het plaatsen en eventuele toeslagen zitten niet bij deze prijs in. HR staat voor Hoog Rendementsglas. Omdat er meerdere soorten HR glas op de markt zijn, verschillen de prijzen nogal. Zo kunt u met een woning met m² aan glas wel tot € 2per jaar besparen.


Ontdek het handige overzicht op Dubbelglasprijzen. Bespaar zo tot op de kosten ! Voor het inhuren van een glaszetter kunt u uitgaan van prijzen rond de €5- per m2. Hierbij komen nog overige kosten , zoals voorrijkosten, van circa €1- per m2.


Hr++ glas kosten per m2

Tel hier de prijs van de gewenste beglazing op, en u weet de totale prijs. Al ons glas wordt op maat gemaakt. Glas bestellen bij DubbelGLAS. De Online Glasgroothandel.


Hoe meer plussen hoe beter het glas isoleert en hoe meer energielasten je bespaard. Deze glassoort biedt de beste besparingen, afgewogen tegen wat het kost om het te laten plaatsen. De prijzen voor dubbel glas liggen meestal tussen de € 3- en € 5- per m2. Hierbij geldt: hoe hoger de isolatiewaarde, hoe hoger de prijs. Omdat glaszetters zelf hun prijs mogen bepalen, kunnen de kosten soms hoger of lager uitvallen.


Je kunt ook de jaarlijkse besparing zien. Zo krijg je een goed beeld van de mogelijkheden. Dit type glas beschikt over een uitstekende isolatiewaarde waardoor al het warmteverlies in de kiem kan worden gesmoord. Klinkt dit voor u eveneens als muziek in de oren? Voor een gemiddelde tussenwoning met maan glas betaalt u gemiddeld € 2. We hebben de waardes van isolatieglas in een schema gezet en daarbij ook het standaard enkel glas meegenomen.


Bijvoorbeel dubbel glas (4-mm) betekend een ruit van mm dik en een ruit van mm, waarbij u in dit geval €2betaald per m2. Ideaal, zo weet u gelijk aan welke prijzen u moet denken voor de levering van uw dubbel glas. Meer info over de subsidie op glas op Milieucentraal. Driedubbel glas kost gemiddeld € 1per m, inclusief montage. Globaal genomen zullen de kosten voor isolerend glas liggen tussen de €euro en €2euro per m2.


Daarbij geldt dat hoe hoger de isolatiewaarde is (ook wel de R-waarde genoemd), hoe hoger de prijs per mzal zijn. Warmte gaat namelijk vaak verloren via ramen. Ook het edelgas tussen de glasplaten beperkt het warmteverlies. Dat komt neer op € per mglas ten opzichte van enkel glas. De besparing is nog groter als je naast dubbel glas ook je huis laat isoleren met spouwmuurisolatie.


De plaatsing, verwijderingsbijdrage en energietoeslag zijn hierbij niet altijd inbegrepen. Als je enkel glas gaat vervangen door dubbel glas is het verstandig om een vakman in te huren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts