vrijdag 30 november 2018

Fakro platdakraam

Unieke eenvoudige installatie met schroeven. Bestel direct de perfecte maat! Te installeren binnen minuten. Grote keuze uit trendy kleuren. Lichtdoorlatend of verduisterend!

Dit platdakraam heeft een uniek en strak design en is een perfect alternatief voor de bekende lichtkoepel. Hierdoor is toepassing van het product in een terrasvloer geen probleem. Onze chauffeurs rijden dagelijks door Nederland en leveren uw bestelling aan huis.


Fakro platdak systemen, platdak lichtkoepels Fakro JavaScript lijkt uitgeschakeld te zijn in jouw browser. FAKRO platdakraam aanschaffen. Zodra het rolgordijn is gesloten, valt op klaarlichte dag de nacht in. De lichtinval wordt namelijk geweerd door het materiaal, de speciale afdichting in de onderlijst en de reflecterende laag aan de achterzijde.


De Fakro lichtkoepel kan in vast of ventilerend worden bediend.

Wij leveren lichtkoepels door geheel Nederland. Fakro platdakraam DEG elektrisch ventilerend voor elke ruimte in uw huis inclusief voeding, regenmelder en afstandbediening 60xcm. De lichtkoepel zorgt voor een grote hoeveelheid natuurlijk licht en de mogelijkheid tot ventilatie van de ruimtes onder een plat dak.


Fakro DXW Walkable platdakraam Dit type platdakraam is uitgevoerd met een versterkte, krasvrije glasplaat met antislipstructuur. Platdakraam Intura PGX A– vast. Creëer een comfortabel leefklimaat met een bron van natuurlijk licht in elke woonruimte. Naast een grote hoeveelheid aan natuurlijk licht, biedt het platdakraam ook de mogelijkheid om de ruimte te ventileren en zorgt het voor een optimale isolatie.


Elektrisch opengaand vlak raam met verhoogde isolatie. Uitzicht op een plat dak saai? Kies voor een in het oog springend ontwerp met uitstekende technische eigenschappen. Het platdakraam beschikt over uitstekende thermo-isolerende waarden.


Alle maten en type dakramen leverbaar. De colourline van het platdakraam maakt het mogelijk dat u zelf een kleur kiest die volledig aansluit op uw eigen woonstijl en smaak. Er is een breed assortiment aan rolgordijnen, jaloezieën, plisségordijnen, rolluiken en meer.


Manueel opengaand vlak raam - basisversie beglazing P2. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH.

Bekijk uw prijs direct online! Intura biedt daglichtoplossingen voor hellende en platte daken, zoals een dakraam, dakramen, daglichtsystemen, platdakraam of vlakke lichtkoepel. Rolgordijnen voor elk dakraam. Een van deze merken is Fakro. Het is namelijk om een normaal Fakro dakraam te verkrijgen, maar zeker ook een Fakro platdakraam.


Op die manier kan iedereen genieten van de mogelijkheden en voordelen, die de dakramen van Fakro te bieden hebben. De specialist in Platte daken. Fakro staat al erg lang beken om de ontzettend goede kwaliteit. Vlak raam vast- basisversie beglazing P2.


Daarom is er speciaal voor de platte daken de Fakro platdakraam. Dit raam is ideaal om te plaatsen op een plat dak. Sterker nog dit raam is speciaal gemaakt voor een plat dak. Zo kan iedereen genieten van de voordelen, die een dakraam te bieden heeft. Het Fakro platdakraam heeft dan ook een zeer hoge kwaliteit.


EAN: Voor 12u besteld morgen in huis Gratis verzending. Bij het aanschaffen van een platdakraam kan je al snel in dubio raken. Misschien heb je wel een paar ramen die je goed vindt, maar weet je nog niet precies welke het meeste geschikt is.


Deze situatie komt veel vaker voor dan je wellicht denkt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts