vrijdag 30 november 2018

Meubelbeits

Meubelbeits

Kwaliteit voor de laagste prijs! Bekijk ons aanbod vernis, blanke lak, traplak en vloerolie. Meubels, hout of parketvloer beitsen? Rambo beits en Glitsa parketplak. Met deze week korting op CetaBever binnenbeits!


Schuren Na de eerste laag beits, schuur je je meubelstuk op met zeer fijn schuurpapier korrelgrofte P320-P36. Kunt u hier gewoon online bestellen bij meubelrestauratieshop. Bescherm houtwerk tegen vuil en krassen met binnenbeits van KARWEI, verkrijgbaar in alle kleuren en afwerkingen.


Bestel vandaag nog online! Waterbeits is geschikt voor diverse houtsoorten. Houtsoorten zoals beukenhout hebben namelijk speciale behandeling nodig om te voorkomen dat er vlekken ontstaan. Ook blauwzwam of spint vragen speciale gemaakte waterbeits.


De waterbeits is voor de rest prima te. De natuurlijke houtnerf blijft zichtbaar en de beits geeft uw hout een prachtige transparante kleur. Elke beits heeft zijn eigen uitstraling. Over het algemeen is de gebruiksaanwijzing redelijk gelijk.


De beitsen zijn geschikt voor diverse houtsoorten. Bij speciale houtsoorten is het wel aanbevolen om de beitsen eerst uit te testen. Kies uit beits in verschillende kleuren.


Meubelbeits

Wordt met name toegepast op eikenhout. Voor applicatie tussen laklagen en dient als schaduweffect om een antiek uiterlijk te imiteren. Geef uw houten meubel de finishing touch die het verdient. GRATIS VERZONDEN VANAF €500! Wij bieden u een ruim assortiment van professionele verf merken, onder andere: Sigma, Boonstoppel, Lucite, Trae-Lyx, Avis.


Wasproducten Vaak wordt me gevraagd om meubelwas of boenwas. Ik spreek liever van terpentijnwas, briwax, kalkwas, vloeibare was, bijenwas, paraffinewas of microkristallijne was en al het andere om uw meubels mee te onderhouden. Bij KARWEI vind je beits van bekende merken en voor iedere toepassing, bijvoorbeeld meubelen en schuttingen. Kijk snel online en bestel direct! Eikenhout is een zeer harde houtsoort, dat afkomstig is van de loofboom oftewel de eikenboom.


Met nieuwe producten, adviezen en vooruitstrevende innovaties. Makkelijk te verwerken en geeft in afgesloten ruimtes geen hinderlijke geur. Verf bestel je bij Kleurenwaaier.


Cetabever tuinmeubelgel blank - 5ml. Standaard berekenen wij geen verzendkosten voor bestellingen die u ophaalt of bezorgt wilt hebben. Dekkende beits kopen bij HORNBACH.


Meubelbeits

Als je met verf en een kwast aan de gang wilt gaan om het houtwerk in en rond je huis op te knappen kun je verf gebruiken, maar ook dekkende beitsen. Van oudsher zijn wij gespecialiseerd in eiken meubelen, waarbij vandaag de dag de focus ligt op duurzame, moderne en stoere ontwerpen. Beitsen is het aanbrengen van een transparante of dekkende laag om vezels van bijvoorbeeld hout te beschermen tegen weer en wind en het oppervlak een mooi uiterlijk te geven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts