dinsdag 20 november 2018

Metaalstrip zelfklevend

Metaalstrip zelfklevend

Shop direct strips magneten online. Beslist de laagste prijzen. Meerdere aanbieders online. Altijd de beste deal voor jou. Het grootste online winkelcentrum. Alle merken voor de laagste prijs. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Metaalstrip zelfklevend

Bijna elke ondergrond wordt met dit mm brede, witte metaalbad geschikt voor toepassing van magneten om verschillende zaken op te kunnen hangen. COOKIE_NOTE_CLOSE SPRINTIS. Metaalband wit zelfklevend Wit gelakt metaalban mm.


Voorzien van een zelfklevende foamtape aan de achterkant. Hiermee kun je houten legborden voorzien van een metaalstrip zodat er magnetische etiketten op hechten. Met deze strip zelfklevend metaalband maakt u ieder oppervlak in een handomdraai magnetisch. Indien gewenst kan deze op maat geknipt worden met een schaar of snijmachine. De strip is van metaal (mat wit) waardoor magneten gemakkelijk aan te brengen zijn.


Eenzijdig zelfklevend , de millimeter dikke tape kan op bijna elk oppervlak worden aangebracht. Voor het knippen kan een normale schaar worden gebruikt. Staat uw maat of kleur er niet bij? Zelfklevend magneetband zit op rollen met een lengte van meter. Neem dan gerust contact met ons op.


Magneetban magneetfolie, magneetvensters en magnetische etiketten: zelfklevend , goed te beprinten, om te etiketteren, in vele lengtes, breedtes en kleuren vindt u hier. De afmeting van deze zelfklevende metaalstrip is 5cm x 5m. Als gewenst kan deze op maat geknipt worden met een schaar of snijmachine. Eenvoudig online bestellen.


Metaalstrip zelfklevend

Metaalstrip - zelfklevend , met foamtape aan de achterzijde voor het wegwerken van oneffenheden in muren, kan met een schaar op de gewenste lengte worden geknipt. Leverbaar op rollen van meter lengte. Met dit magneetband in verschillende breedtes kunt u schappen en kasten flexibel van naambordjes voorzien. Het band kan eenvoudig met een huishoudschaar in de gewenste lengte worden geknipt. Bevestig uw ansichtkaarten en vergelijkbaar object op deze gekleurde metalen ondergrond.


Bekijk de stap voor stap uitleg over heel veel klussen hier. Kan van wand tot wand en zelfs de hoek om worden bevestigd. Maul MAULsolid metaalstrip incl. MAGNEETSTRIP DAHLE 50CM WIT - lengte: m, zonder magneten Onbuigbare, gelakte, metalen band. Dit is een duurzaam product.


Doorlopend naast elkaar monteren is ook een mogelijkheid. Perfect te voorzien van jouw reclame. Magneetband is ideaal om metalen schappen, kasten of laden opvallend mee te labelen.


Het aanbrengen vam staalband maakt elke ondergrond ineens magnetisch. Deze matrix tape geeft u de mogelijkheid om uw whiteboard naar eigen inzicht in te delen door het aanbrengen van lijnen! Nog een interessant idee is het gebruik van zelfklevend magneetfolie.


Metaalstrip zelfklevend

Op de zelfklevende kant kan men heel makkelijk een foto opplakken. Dan met de schaar of de snijmachine op de gewenste maat snijden en klaar is een vrij te plaatsen foto of symbool. Roestvaststalen profielen.


Kokers, buizen, L profiel en meer. Snelle levering, per meter gelever gratis zaagservice en altijd slechts verzendkosten, ongeacht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts