donderdag 29 november 2018

Riverdale plateau

De mooiste merken en producten vind je bij de Bijenkorf. Riverdale bij Smulderstextiel. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Bijvoorbeeld de breeze, die je vindt in de strepen van mijn favoriete kussen. De dip-dye trend vind je overigens terug in de, watermeloen ruikende, kaarsen.

De fotolijst cambrigde zilver is een mooie fotolijst. You can easily view the home accessories online in our webshop. RIVERDALE PLATEAU PURE WIT ROND 45CM, van €24.


Het plateau heeft een rond model en staat op drie pootjes. Meer dan 2merken onder dak. Met plateau Star haal je een ware eye-catcher in huis voor de feestdagen!


Het is een ideaal plateau om lekkere hapjes op te serveren, leuke decoratie op te leggen zoals kerstballen of dennenappels of aan te kleden met mooie kaarsen.

Je kunt kiezen uit antiek zwart of antiek gou in combinatie helemaal top. A touch of gold to lighten up the black. De Brisbane lijn bestaat uit kandelaren, etagères, plateaus en schalen die prachtig met elkaar combineren.


Dit plateau kan ook gebruikt worden als presentatie plateau. Culinair genieten gaat verder dan alleen dineren aan tafel. Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden. Ontdek de mooiste merken en artikelen online bij de Bijenkorf.


Kies uit 1producten vanaf € 80. Ruim assortiment online bestellen! De beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment vind je bij Leen Bakker. Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels, waar we je graag verder helpen.


Met dit plateau pas je de trend ontzettend makkelijk toe in je interieur. Wil je meer marble in je interieur verwerken? Decoreer plateau Sevilla met verschillende kandelaren, sfeerlichten en kaarsen voor een warme sfeer in.


Plaats het plateau gezellig op een bijzettafeltje.

De etagère is niet alleen geschikt om je woonaccessoires op te presenteren, maar ook ideaal om hapjes op te leggen. Koop nu en verfraaien van uw huis! Gebruik het als dienblad voor het serveren van hapjes en drankjes of gebruik hem als decoratief item met een paar kaarsen er op. Doorns 1kleine beschadiging, zie laatste foto. Op een kaarsenplateau komen jouw kaarsen nog beter tot hun recht en je kunt ze makkelijk verplaatsen.


Plaats een groepje kaarsen op een houten plateau of metalen schaal, voeg een decoratietak, vaasje of plantje toe en je hebt heel eenvoudig je eigen decoratiestuk gemaakt. Serveer de lekkerste hapjes op het plateau , maar het is ook leuk om het plateau aan te kleden met verschillende plantjes en waxinehouders. De antiek gouden kleur schittert in elk licht weer net iets anders, wat dit plateau erg bijzonder maakt. De glazen stolp harmonieert perfect met het mooi vormgegeven plateau en de stalen knop is de bekronende afsluiting. Wanneer was u voor de laatste keer te gast in een Weens koffiehuis?


De klassieke, glazen stolp met geraffineerde versieringen en het verzilverde plateau ziet men nog maar zelden ergens. Ons model is bijzonder mooi, want de glazen. Vergelijk goedkope, leuke woonaccessoires van de beste merken in alle hippe stijlen Bekijk aanbiedingen en bestel online voor de laagste prijs! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang nu korting.


We houden je up-to-date over de nieuwste collecties, laatste trends.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts