vrijdag 9 november 2018

Vitrage modern

Meer dan 1leuke woonwinkels. Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online. Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist.


Lees alles wat je wilt weten (en misschien wel meer) over valletjes gordijnen Ouderwets denk je misschien als je ze ziet hangen, maar ook valletjes zijn er in hele moderne uitvoeringen! Valletjes zijn een mooie manier om wat meer privacy te creeeren in je huis.

Vitrages zijn erg decoratief. Wij hebben vitrages in onze collectie die wat meer traditioneel zijn, maar er zijn ook genoeg vernieuwende dessins! Bijvoorbeeld door te kiezen voor een stof waar nog licht doorheen komt of voor niet-geplooide gordijnen. En wil je juist een intieme sfeer?


Combineer dan vitrage met een overgordijn in een warme tint. Er zijn tegenwoordig mooie, moderne versies van vitrage verkrijgbaar, zoals organza’s met een weerschijnend effect in een andere kleur (changeant). Dat maakt vitrage een ideale, maar ook zeer stijlvolle raambekleding.

Vanaf buiten zijn vitrages vaak alleen doorzichtig als er binnen licht aan is. Daarom raden wij je aan om je vitrages te combineren met overgordijnen. Goedkope vitrage op maat gemaakt in Groningen Timpweg Raamdecoratie. Bij de Timpweg in Groningen krijgt u goedkope vitrage op maat van goede kwaliteit.


De voilestof, een vitragesoort, is er van modern tot klassiek en vindt u bij ons in alle mogelijke kleuren. De vitrage is er van spierwit tot champagnekleur. Bekijk al onze vitrages met patroon of vitrages met effen kleuren op de website, bekijk onze raamdecoratie voor alles soorten en maten gordijnen! Moderne Inbetweens gemeten, gemaakt en geplaatst voor Geldrop, Nuenen, Heeze, Eindhoven en ruime omgeving.


Inbetweens zijn raamdecoraties die tussen gordijnen en vitrages in zitten. Mooie inbetweens passen perfect bij een modern interieur. Het geeft een luchtig effect en brengt kleur. Het kan voordelig bij Kwantum! Wanneer kant-en klare vitrages net wat te kort of te lang zijn voor jouw ramen, dan zijn vitrages op maat dé oplossing.


Bij Kwantum kun je eenvoudig, snel én voordelig je vitrages op maat laten maken. Breng een bezoek aan één van onze Kwantum winkels.

Bekijk ons unieke assortiment vitrages. Ontdek ons ruime assortiment! Maak van jouw huis jouw thuis. See more ideas about Stained glass art, Stained glass and Stained glass windows.


Er zijn verschillende niveaus van doorlaatbaarhei u kunt dus zelf beslissen hoeveel licht u door wil laten. De lichtdoorlatende vitrage Idaho van MY HOME zal je vooral bevallen vanwege zijn lichtheid. De luxe transparanten, inbetweens en vitrages zijn modern , uniek. We zijn trots op deze collectie. Het zijn geen transparanten die u overal ziet hangen.


Heeft u storende elementen bij uw ramen zitten, zoals radiatoren of verwarmingspijpen? Wij begeleiden u graag gedurende het gehele traject. Zo zijn er: geweven, grof open, dichte, batistachtig, geborduurde, organza, koorden of voileachtige vitrages.


Deze vitrages worden tegenwoordig niet alleen in het wit en creme gemaakt maar in een heel scala aan kleuren. Onze gordijnen en vitrages zijn verkrijgbaar in vele kleuren en stoffen, in gewassen linnen, katoen of fluweel, effen of met een motief. Ga voor een vitrage om het licht binnen te laten in uw kamers of kies voor verduisterende gordijen, erg praktisch in een slaapkamer. Glasgordijnen (of vitrages ) hebben de unieke eigenschap dat ze een verzachtende invloed op de sfeer in uw woon- of slaapkamer uit oefenen.


Het daglicht wordt op een aangename manier getemperd en het interieur krijgt een gezellig besloten karakter en een vriendelijke uitstraling.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts