dinsdag 27 november 2018

Vierkante klok met foto

Fotoklokken van alle merken op beslist. Ontdek ons unieke assortiment klokken. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Maak van jouw huis jouw thuis. Je bent altijd bij de tijd met deze foto op klok.


Vierkante klok met foto

Er zijn twee varianten te bestellen namelijk aluminium en plexiglas. Beide materialen geven een eigen eigenschappen af aan de foto. Een klok met foto is een uiterst originele wanddecoratie die ook nog eens erg functioneel is. We hebben immers allemaal meerdere klokken in huis.


Klokken zijn niet alleen ontzettend handig in gebruik, omdat we nu eenmaal altijd op de hoogte willen zijn van de juiste tij maar vormen vaak ook nog eens een onderdeel van het interieur. Een vierkante klok met een eigen afbeelding, foto of logo. Leuk om zelf aan de muur te hebben hangen, maar ook leuk om als cadeau aan iemand te geven. Ook erg leuk op een kinderkamer. Ook als ronde klok verkrijgbaar.


Upload uw afbeelding en rond de bestelling af. Heel uniek en heel persoonlijk, en heel leuk als kado. Deze moderne klok van acrylglas laat niet alleen de tijd zien. De klok vrolijkt ook jouw woon-en werkruimte op met je mooiste foto. De klok is in een ronde of vierkante versie verkrijgbaar.


De acrylglas afwerking geeft een hoogwaardig effect aan de klok. Wij zijn gespecialiseerd in sublimatie van diverse producten. We verstaan ons vak en leveren deze bedrukte glazen klok in topkwaliteit. Foto Wandklok vierkant Hoogwaardige fotoklok voor aan de muur. Nu zelf vormgeven met uw mooiste foto ! Zeer fraaie en kleurrijke wandklok met uw eigen foto.


Vierkante klok met foto

De fotoklok bestaat uit MDF en is voorzien van een echte digitaaldruk. Nu kunt u deze naar uw eigen wens vormgeven en eventueel nog een tekst toe voegen. Ontwerp je eigen klok met foto. Plaats een foto naar keuze op deze klok en laat de kamer stralen met jouw gepersonaliseerde klok. Als je een mooie scherpe foto hebt en je wilt een sterke blikvanger dan is een klok zoals dit een goede optie.


Klok met foto Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor haar of cadeau voor hem, maar heb je geen idee wat je moet kopen? Alle fotoklokken vind je op beslist. Bestel simpel jouw klokken online.


Vierkante klok met foto

Vandaag bestel morgen in huis! Zwarte vierkante klok met witte inzetstukken. Shop Clouds- klok Vierkante Klok gecreëerd door Just_For_Me. Een afbeelding van de wolken, op een vierkante muurklok.


Van de mooiste momenten van je leven tover je een waar kunstwerk. Uw eigen foto op een klok. Een leuk persoonlijk cadeau of als een herinnering aan een bijzondere gebeurtenis zoals, geboorte, huwelijk, jaar, vakantie, etc.


Grote vierkante wandklok met metalen buizenframe. Digitale klokken zijn er in allerei soorten, maten en materialen. Q heeft de mooiste digitale klokken in huis, onder ander met LED.


Met een zeer ruim assortiment met wandklokken, projectieklokken en wekkers vindt u de perfecte klok voor in iedere kamer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts