maandag 26 november 2018

Kaars led

Bestel Nu Uw Led Kaars Online. Led kaarsen met afstandsbediening. Voor 22:bestel morgen in huis! Noveenkaars, waskaars, staafkaars. Wit, geel en multicolor licht.

Eerste verkoper in Nederland. Aanbod: voor € 3 incl. Groot aanbod Led Kaars Met Bewegende Vlam En Timer. Betaal veilig en snel via iDEAL.


Bij een led kaars heb je geen echte vlam, maar het ziet er wel uit alsof de kaars een vlam heeft. Met een led kaars heb je toch de sfeer van een kaars , maar heb je ook wat meer veiligheid in huis. Een mooi alternatief voor wat sfeer in je woonkamer.


Kaarsen zijn echte sfeermakers tijdens de donkere dagen rond Kerst.

Ze stralen warmte en echte gezelligheid uit. De LED lichtjes kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden en daardoor onmisbaar in elk huishouden. Ze geven bijna net zoveel rust en sfeer als een gewone kaars.


Daarnaast geeft het je een veiliger gevoel, want met de LED lampjes kan er niets gebeuren. In de oplaadbare variant zit een accu die u gemakkelijk kunt opladen. In alle overige kaarsen moeten 2x AA batterijen of 3x AAA batterijen. Led - kaarsen zijn ideaal met kleine kinderen of huisdieren.


Zelfs in de camper of vakantiehuisje maak je het gezellig! LED - kaarsen van de beste merken zijn verkrijgbaar bij Blokker! Op werkdagen voor 22:bestel morgen in huis. Gratis verzending vanaf €4-. Koop bij online huishoudwinkel Blokker.


ELED lamp kaars , 2lumen - Deze kaarslamp heeft een kleine fitting en geeft mooi egaal licht af. Met structuur , een glinsterend effect – en natuurlijk ook met een echte waslaag met typische wasgeur en langs de rand omlaag gedruppeld kaarsvet. Geef je huis een gezellig sfeertje met onze kaarsen en kandelaars.


Bekijk de geurkaarsen, theelichtjes en kandelaars op IKEA.

Hierdoor haalt u het sfeervolle gevoel van kaarslicht in huis, zonder eventuele gevaren van brand en rook. De led - kaars heeft een lange vorm en is perfect voor bijvoorbeeld in de horeca, maar ook voor thuis. Sfeervolle verlichting waarbij je de warmte, hardheid en kleur zelf in kunt stellen!


Calex Efilament led -gloeilamp kaars dimbaar 5W (35W) vergroten: Omschrijving Deze filament led -lamp met kaarsvorm heeft een kleine fitting (E14). De ledlamp produceert een sfeervol en subtiel licht. LED kaarsen met vele mogelijkheden! De warmwitte lichtkleur zorgt voor de juiste sfeer in de woon- of eetkamer.


Doe online inspiratie op of bestel meteen. De natuur, en zeker die bij ons in de winkel, is er voor iedereen. Daarom ontvangen wij jou met plezier en word je met toewijding verder geholpen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts