maandag 12 november 2018

Styling opleiding

Kies de opleiding die bij jou past! Alles weten over onze Opleidingen? Kom naar een van de Open Avonden! Subsidiemogelijkheden voor HBO! Bekijk nu de mooiste styling.


Voor dat ene momentje voor jezelf.

Ontdek ons ruime assortiment online, meer dan 400. Doe vandaag nog de Beroepskeuzetest bij NTI. Inmiddels zit ik bijna jaar op Akademie Vogue, en ik heb er geen minuut spijt van gehad dat ik deze opleiding heb gekozen.


Na het behalen van mijn havodiploma, wilde ik meteen aan de slag. Lichtelijk gespannen heb ik een open dag bezocht, maar ik voelde meteen dat ik hier goed zat. Dan kun je uitstekend terecht bij Linnartz Opleidingengroep, want hier worden de beste opleidingen op het gebied van styling aangeboden. Waarom kiezen voor een styling opleiding ? In deze tijd waarin beeldcultuur allesbepalend is, wordt het vakgebied styling steeds belangrijker.


Bachelor allround styling.

Je studeert op bachelorsniveau af. Na vier jaar ben je gespecialiseerd in het onderzoeken van maatschappelijke ontwikkelingen, het maken van trendanalyses en het doen van trendforecasting, conceptontwikkeling en visualisatie. Na het volgen van deze opleiding ben je in staat zelfstandig modeproducties voor magazines en merken te stylen. Als stylist beheers je de kunst om mensen te inspireren en verleiden met ruimtes en beelden. Brochure aanvragen Bezoek onze open dag.


De set van je favoriete Netflix-serie of een fotoshoot voor een modereportage, de wereld van styling is heel breed. En wil je graag de styling verzorgen tijdens grote shoots voor toonaangevende magazines of merken? Tijdens deze cursus krijg je les van vooraanstaande namen uit de mode-industrie, die o. Op zoek naar een training, cursus of complete opleiding die je verder brengt in je creatief-commerciele vakgebied? Hier vind je de vakopleiding die bij je past. Mode, interieur, fotografie, trendwatching, conceptontwikkeling, productontwerp, vastgoe retail, fair trade.


Het aanbod van creatief vakonderwijs op een rijtje! Een stylist houdt altijd rekening met de doelgroep, de tijdsgeest en met de wensen van de opdrachtgever. Styling is een veelomvattend begrip. Ontwikkeld met Jan des Bouvrie.


Wij werken samen met docenten van erkende HBO opleidingen , waaronder AMFI. NL Modeacademie biedt deze praktijkgericht styling opleiding aan, waarbij alle facetten van styling , mode en online marketing aan bod komen. Wil je graag wenkbrauw stylist worden, maar heb je nog geen kennis of ervaring met het vormgeven en zetten van wenkbrauwen?

Zo zijn er stilisten die collecties maken, decors ontwerpen, personal styling van mensen verzorgen of huizen (opnieuw) inrichten. De Vastgoedstyling Opleiding is het opleidingsinstituut gespecialiseerd in vastgoedpresentatie, opgericht door Ursula Ouwerkerk en Liesbeth Oldeman. Ontstaan uit onze gezamenlijke passie dit vak naar een hoger level in Nederland te brengen. Beide dames zijn Keurmerkstylist Vastgoed en behoren tot de top van de Nederlandse vastgoedstylisten. Extra informatie: Al onze cursussen en opleidingen zijn btw vrijgesteld en inclusief inschrijvingskosten, literatuurkosten, begeleiding voor jaar en examenkosten.


Mocht je voor een cursus of opleiding een examen dienen af te leggen bij een extern examenbureau dan staan de kosten duidelijk op de betreffende cursuspagina. Op deze website vind je volop informatie over onze opleidingen. Zoals bijvoorbeeld een woning, kantoor, winkel, school of restaurant. Twijfel je over de juiste opleiding ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts