maandag 26 november 2018

Metalen spiegel

Uitstekende service en hoge kwaliteit. Bekijk ons ruime aanbod en bestel online! Gratis bezorging boven de €500. Levering door Nederland en België. De actuele levertijd is: tot werkdagen.


Meer tijd voor elkaar en in huis. Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Wij doen werkelijk alles in metaal en met metalen ! Zoe je een bijzondere spiegel ? Geen verzendkosten (boven €5-).


Bestel nu direct in onze webshop! Spiegels spiegel met metalen ran spiegel metaal. Aan de muur te bevestigen of op een ladekast te plaatsen, zal deze grote venster- spiegel zijn ruwe charme aan uw stedelijke decoratie geven. Spiegel rond met metalen lijst - diameter cm. Deze spiegel is rond van formaat en heeft een zwart gekleurde metalen lijst.


Metalen spiegel

De spiegel heeft een diameter van cm. Gebruik de link bij deze advertentie! Bij ons vind je functionele wand spiegels voor in de garderobe of badkamer tot aan spiegels met een houten omlijsting, puur ter decoratie. Een spiegel kopen doe je óók bij Leen Bakker.


Verfraaien van uw huis met spiegels. Ruim assortiment online bestellen! Luiertaarten, speenkoorden met en zonder naam, ptmd riverdale, countryfield. Alle kasten shop je online. De beste keuze tegen lage prijzen!


Metalen spiegel

We zijn gek op spiegels van metaal. Decoreren met metalen spiegels. Een metalen spiegel past eigenlijk in elke kamer, zelfs als je in die betreffende kamer geen functioneel gezien niet direct een spiegel nodig hebt.


Grote metalen spiegel en andere spiegels ontdekken bij PIB, de specialist in vintage meubels, verlichting en accessoires. Leuke ronde metalen spiegel. RVS metalen spiegels zijn in de Metaalwinkel in diverse typen te verkrijgen, inclusief de spiegel en spiegel 5. Uitgevoerd in een hippe gouden kleur.


Metalen spiegel

Uw materiaal op maat bewerkt “Klaar terwijl u wacht! Doordat wij uit voorraad leveren zijn er geen lange wachttijden. De meeste spiegels bestaan uit een glazen plaat met op de achterkant een dun laagje reflecterend materiaal, veelal zilver of aluminium.


Ter bescherming van het reflecterende laagje is dit afgedekt met enkele laklaagjes. Er zijn ook spiegels die bestaan uit een glanzend gepolijste, vlakke metalen plaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts